Stalone ponovo u akciji: Stiže Roki 5! - Men`s Health

Stalone ponovo u akciji: Stiže Roki 5!

Velika većina muškaraca kada zađe u osmu deceniju života – kaže:“moja priča je gotova”. To definitivno ne važi za Silvestera Stalonea koji se sprema za još jedan nastavak kultnog Rambo serijala.

Portal Deadline koji prati najaktuelnije Holivudske vesti izveštavaju da su pregovori u završnoj fazi i da se vode razgovori sa određenim producentskim kućama. Film bi se prema poslednjim informacijama trebao početi sa snimanjem u septembru 2018. godine.

PODIŽU MOTIVACIJU DO MAKSIMUMA: 10 najboljih filmova o fitnesu

Prema prvim preliminarnim detaljima iz scenarija Rambo ulazi u akciju spašavanja prijateljove ćereke koja biva kidnapovana. U ljutoj akciji prelazi granicu Meksika i shvata da iza cele otmice stoji opasni i nasilni meksički kartel. Ni malo naivna stvar!

Muškarci i akcioni filmovi: 5 razloga zašto je ova kombinacija odlična

Sam Stalone je prihvatio ovu zahtevnu ulogu zadovoljan kako su prošle pripreme za njegov poslednji sličan projekat “Creed II” koji je nastavak prvog filma iz 2015. godine. Deo priprema možete videti i na sledećem videu.

Nakon brojnih fotografija i video snimaka sa društvenih mreža, zaista je teško poverovati da slavni glumac ima čak 71. godinu. Predanost redovnom treningu najbolji je dokaz upravo u Staloneovom slučaju da je fizička aktivnost presudna za zdrav i dugovečan život.

D.R.

Pročitajte i  DO USIJANJA: 6 sportskih događaja koji su zapalili Tviter ove godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *