Život

  Da li je ovo pobednički tim? Deni Bojl reditelj novog Bond filma

  0 16.04.2018.

  Slavni britanski filmadžija Deni Bojl će i zvanično biti 19. po redu reditelj ovog čuvenog filmskog serijala.

   

  Kada je Sem Mendes prihvatio da režira sad već kultni film "Skyfall" 2012. godine, postao je prvi autor sa nagradom Oskara za najboljeg reditelja (Američka lepota, 1999) u istoriji Bond franšize. Podstaknuti izuzetnim uspehom Mendesova dva filma -Skyfall i Spectra, producenti su se odlučili za još jednog proverenog oskarovca- Denija Bojla.

  Bojl je javnosti ovu informaciju obelodanio tokom druženja sa brojnim medijima koji su bili pozvani na snimanje dugo isčekivane serije Trust koja je američku televizijsku premijeru imala 25. marta.

  BOND IZAZOV: Treniraj i ti kao Danijel Krejg!

  “Trenutno radimo na scenariju i mogu vam reći da sve zavisi od tog posla. Izuzetno se radujem saradnji sa Ričardom Kurtisom (poznati britanski scenarista poznat po filmovima “Četiri venčanja i sahrana”, “Notting Hill”, “Dnevnik Bridžit Džons” i brojnih drugih). Nadamo se da će snimanje početi u narednih šest ili sedam nedelja, i da ćemo uspeti da završimo film pre kraja godine.

  Reditelj filmova “Trainspotting” i “28 sati kasnije” stekao je kultni status među filmskim sladokuscima, a najveći trenutak Bojlove karijere je svakako Oskar za najboljeg reditelja za ostvarenje “Milioner sa ulice” 2008. godine. Zanimljivo je da je i 2010. bio nominovan za film “127 sati” ali nije dobio glavnu nagradu.

  Pogledajte i 10 Bondovih devojaka koje nikada nećemo zaboraviti

  Izborom ovog poznatog reditelja, producenti ove velike filmske franšize napravili su veliki korak, nakon što su konačno uspeli da ubede Danijela Krejga da odigra još jednu ulogu agenta 007. Prema prvim projekcijama očekuje se da će film svoju svetsku premijeru imati u Londonu 8.novembra 2019. godine.

  D.R.

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajŽivot