Uredite spavaću sobu - Men`s Health

Uredite spavaću sobu

NE MORA SVE DA BUDE SAVRŠENO

Rasparana posteljina, stari nameštaj, slike složene uza zid, košulja okačena na prozor… Sve doprinosi utisku ležernog življenja kakav želite da postignete.

KREVET JE NAJVAŽNIJI

Udoban dušek nije samo nulta tačka u uređenju savršeno nesavršene spavaće sobe: to je najbolja stvar koju možete sebi da kupite u cilju boljeg zdravlja i osećaja blagostanja.

Pogledajte i 7 sitnica koje će vam ulepšati život

NEMATE NOĆNI STOČIĆ?

Nema ni potrebe da kupujete klasičan. Škrinja ili stari kofer će odlično obaviti taj deko zadatak. Na njemu treba da se nađe samo ono neophodno, ali nije naodmet da tu bude i lepa biljka.

OSVETLJENJE JE KLJUČNO

Osam sati sna je ono što bi svako od nas trebalo sebi da priušti a osim neodgovarajućeg dušeka i prirodno osvetljenje tu predstavlja važan faktor, baš kao i ono veštačko pre spavanja.

Ulepšajte omiljeni kutak: Ugaone police koje svaki muškarac može da napravi (VIDEO)

IMA MESTA I ZA UMETNOST

Delo savremene umetnosti, makar bila i reprodukcija, ima mnogo veću umetničku vrednost od postera iz Kuma. Predlažemo jednostavnu geometrijsku kompoziciju upečatljivog kolorita.

I MALO NEREDA NIJE NA ODMET

Objasnili smo vam kako od spavaće sobe napravite svetilište, ali to ne znači da treba da bude mesto bez duše. Predmeti koji vama znače nisu suvišni čak ni kada su rasejani po sobi

Pročitajte i  Rani radovi: Čime su se bavili poznati pre slave?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *