Da li ćete ikada biti šef? - Men`s Health

Da li ćete ikada biti šef?

Ako ste već na vrhu, spremni ste za poslovne uspehe. Nemojte još da se opustite: I dalje su vam potrebni dobri rezultati. Postavite jasne ciljeve za vaš tim, odredite konkretne radne zadatke za svakog člana tima i postarajte se da svaki član tima ima sredstva rada u skladu sa vašim očekivanjima.

LIDERSTVO

Morate da dokažete da posedujete umeće da upravljate procesom rada i delegirate posao tako da su vam zaposleni motivisani i produktivni. Ako ne ostvare ciljeve, odgovornost je na vama.

Saznajte i 4 sigurna načina da izdominirate na novom poslu

VIZIJA

Strateško planiranje radnih ciljeva će vas pripremiti za upravljanje velikim resursima, poput velikog broja zaposlenih i ogromnog budžeta.

POZNAVANJE SEBE

Nikada ne možete napredovati ako ne spoznate svoje mane. Napredovanje podrazumeva da sebe okružite ljudima čije vrline nadomešćuju vaše mane.

Otkrijte i Kako pravilno napisati CV?

PREPOZNATLJIVOST

Poslodavci vole kandidate sa kojima mogu da se poistovete. Kada se raspiše konkurs za određenu poziciju, vaš cilj je da poslodavci prvo pomisle na vas.

POUZDANOST

Zaslužite još više odgovornosti., tako što ćete dokazati da odlično baratate sa već dodeljenim zadacima. Koji god da je zadatak, uradite ga dobro i u zadatom roku.

Pročitajte i  Spremite kokice: 13 filmova u kojima ćemo uživati ove jeseni
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *