Tako to izgleda kad Tom Brejdi krši pravila (VIDEO) - Men`s Health

Tako to izgleda kad Tom Brejdi krši pravila (VIDEO)

Najbolji igrač američkog fudbala svih vremena Tom Brejdi poznat je po svom krajnje ekstremnom režimu ishrane. U emisiji The Late Show sa Stivenom Kolberom on je napravio nešto neočekivano- probao je jagode po prvi put u svom životu. Pored toga, nakon mnogo godina popio je prvu čašu piva, a to se stvarno može smatrati velikim pomakom za čoveka kome je sladoled od avokada cheat meal.

Brejdi se pojavio u Kolberovoj emisiji da promoviše svoju knjigu The TB12 Method u kojoj je predstavio svoje čuvene i potpuno neverovatne nutritivne principe koji su tako dizajnirani da možete da igrate američki fudbal do 80-e godine života.

Pogledajte i Kako izgleda dijeta Toma Brejdija?

Čuveni voditelj ga je izazvao da isproba određene namirnice a ovaj je to hrabro prihvatio.

“Nije previše loše. Uradio sam to, mama da li si ponosna na mene?”, rekao je Tom nakon prve jagode koju je pojeo u životu, za koje kaže da ga odbijaju zbog mirisa.

U samoj emisiji poveo se razgovor o strogom režimu Brejdijeve ishrane, odnosno o tome koliko vode pije tokom dana, o kontroli elektrolita i sirovoj hrani koju konzumira.

“Čizburgeri, pica, pivo i slične stvari… nekada sam uživao u njima, posebno sam bio dobar u brzom ispijanju piva. Kolber je zatim na sto stavio dve pinte piva i izazvao kvoterbeka Petriotsa na duel. Brejdi je bio brži i zadivio prisutne tehnikom ispijanja.

UČENJE OD NAJBOLJIH: Tom Brejdi napisao knjigu sa fitnes savetima

Brejdi se pojavio u popularnom šou samo nekoliko sati posle objavljivanja veb serijala na Fejsbuku Tom vs. Time na kome su objavljeni ekskluzivni snimci njegovih priprema za samu završnicu sezone i borba sa vremenom kako bi izlečio nezgodnu povredu.

Pročitajte i  NE SEDAJTE U VOZILO NI SA PRIPITOM OSOBOM: Na ovaj način saznajte da li je neko pod uticajem alkohola i sačuvajte svoj i tuđ život!

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *