Rešena misterija: Kevin Garnet i tajna jedne kapuljače - Men`s Health

Rešena misterija: Kevin Garnet i tajna jedne kapuljače

“The Big Ticket” kako glasi nadimak jednog od najboljih visokih igrača u istoriji košarke, uvek je bio na glasu kao vrlo neobična pojava, bilo da je reč o požrtvovanom stavu na terenu (jedan od najvećih trash talkera ikada) ili kada govorimo o njegovom jedinstvenom modnom izrazu.

SPORTSKE MODNE IKONE: Najbolje obučeni NBA igrači

Na početku nove sezone emisije “KG Area 21”, Garnet koji je voditelj i autor ovog tv formata, gotovo redovno se počeo pojavljivati u duksevima sa kapuljačama koje su bile navučene na zadnji deo glave i preko jednog uva. I pored činjenice da u jednom segmentu emisije na košarkaškom terenu koji je napravljen u studiju, on sa svojim gostima demonstrira neke segmente u igri, na iznenađenje mnogih njegova kapuljača nikad nije skliznula sa glave.

Tako su se pojavile razne teorije, a preovladalo je mišljenje da on stavlja neku vrstu flastera koja mu pomaže da zadrži kapuljaču na glavi. Na svu sreću ova bizarna teorija nije se ispostavila kao tačnom.

Evolucija stila: Uticaj navijačke scene na mušku modu

A onda pre par nedelja, KG je u svojoj emisiji konačno objasnio tajnu svoje anti-gravitacijone kapuljače. “Kada se brijete to možete napraviti pomeranjem sečiva uz ili niz dlaku. Kada se brijete uz dlaku kao što ja to činim, ostaje veliki broj sitnih vlasi na glavi koje su poput brusnog papira. Tako će vaša koža u ovom slučaju glave nikad neće biti potpuno glatka što u kombinaciji sa pletenim tkaninama čini da moja kapuljača uvek stoji kako treba na zadnjem delu glave”, objasnio je bivši košarkaš.

Modni stručnjaci sa druge strane nisu oduševljeni ovim novim trendom, međutim Garnet se ne obazire previše na te priče, i dalje fura svoj fazon, baš kao što je to činio na parketima NBA lige.

Pročitajte i  Zašto sve više muškaraca izbegava brak?

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *