Vreme sporta i razonode: Leo Mesi u japanskom tv šou programu (VIDEO) - Men`s Health

Vreme sporta i razonode: Leo Mesi u japanskom tv šou programu (VIDEO)

Driblinzi i kontrola lopte su nešto po čemu je poznat Lionel Mesi, međutim njegova veličina je u tome što je izvrstan i u svim drugim segmentima igre. Šutevi iz daljine su njegova poslastica, a u prilog tvrdnjama o njegovoj svestranosti govori i brojka o broju postignutih golova u dresu Barselone- 532 gola u 613 utakmica.

Najbolji od najboljih: Top 5 fudbalskih golmana na svetu!

Popularni japanski tv šou program ugostio je Lionela Mesija u svojoj emisiji i testirao njegove šuterske mogućnoste u igri sa 20 panela koji su postavljeni između stativa gola. Cilj je bio da Leo obori svih 20 panela u vremenu ispod 100 sekundi.

Petorostruki osvajač nagrade za najboljeg igrača sveta i ovog puta se pokazao u odličnom izdanju, a zadatak je ispunio u vremenu od 82 sekunde. Prvih 10 panela je “skinuo” za 30 sekundi, dok mu je za ostatak trebalo malo više.

Zanimljivo je da ovo nije bio prvi put da je Mesi učestvovao u ovom tv formatu. Pre dve godine je šutirao je loptu iznad visoke zgrade a zatim je imao zadatak da je što bolje uštopa. Pre toga je šutirao na gol na kome je branio džinovski golman na naduvavanje, pa je postizanje gola bio ozbiljan zadatak.

OD FUDBALA DO MODE: 5 ikona muškog stila

U svim tim izazovima argentinski fudbaler je bio izvanredan, a detalje sa poslednjeg nastupa tog tipa možete pogledati u sledećem videu.

D.R.

Pročitajte i  Čovek zvani snaga: Još jedan rekord legendarnog Tora Bjornsona (VIDEO)
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *