Izazovi društvenih događaja: Iskoristite veče - Men`s Health

Izazovi društvenih događaja: Iskoristite veče

NAPRAVITE LISTU ONIH KOJE TREBA UPOZNATI

Nekoliko dana pre događaja, informišite se o tome ko su glavni igrači i razmislite o nekoliko tema o kojima biste mogli da razgovarate.

Pročitajte i 13 navika koje se vašem šefu neće dopasti

BEZ ŽURBE

Počnite sa laganim ćaskanjem o organizatorima o organizatorima događaja a tek onda razvijte razgovor u pravcu koji vam odgovara. Ali, čakk iako ne uspete u tome, ne nervirajte se- samo upoznavanje osobe može da bude dobar početak, a ono mšto želite možete i da kažete putem mejla. Tako možete dobiti i dodatne poene jer niste bili previše nametljivi.

ORGANIZUJTE SE

U jednom džepu držite svoje vizit karte, a drugi ostavite slobodan za sve one koje budete pokupili. Ovo će vas sprečiti da se spetljate i eliminisaće užasavajuću mogućnost da nekome date karticu na kojoj piše- “profesionalni maser – dolazim na poziv”.

Saznajte i Šta je emocijonalna inteligencija i kako je unaprediti?

DOĐITE NA VREME

Ako ste među prvim gostima, usvojićete ponašanje skoro kao da ste domaćin, tako da ćete ljude lakše pozdravljati i upoznati se sa vama.

INFILTRIRAJTE SE

Ovo je najvažnija veština: nađite najživlju grupu u prostoriji i pridružite im se. Počnite tako što ćete ostvariti kontakt očima sa nekim ko se nalazi na periferiji grupe, a zatim se predstavite čvrstim rukovanjem. Postavite pitanje koje zahteva nastavak razgovora, poput “Kakva je vaša povezanost sa organizatorima?”. Tako ćete se povezati sa srcem zabave.

Psihologija: 3 načina da više nikad ne zaboravite nečije ime

POZDRAVITE NOVE VEZE

Pre nego što odete, ponovo popričajte sa ključnim ljudima. Drugi razgovor, čak iako je iste večeri čini da im bude lakše da vas se sete. Ponovite ono o čemu ste ranije pričali i recite da se radujete ponovnom susretu.

Pročitajte i  Zašto sve više muškaraca izbegava brak?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *