Život

  Vesti iz Holivuda: Kventin Tarantino priprema novi film

  0 05.12.2017.

  Kada je vest o smrti Čarlsa Mensona obišla svet, objavljene su i prve informacije o radnji novog filma Kventina Tarantina.

   

  Proteklih nedelja se pričalo o ovom ostvarenju, jer nije bilo poznato ko će biti zadužen za njegovu distribuciju nakon raspada kompanije braće Vajnstin (The Weinstein Company) posle optužbi za seksualno zlostavljanje.

  Filmovi za sva vremena: 12 najboljih ostvarenja po izboru Kventina Tarantina

  Krajem prošle sedmice, objavljeno je da će ovo delo ipak distribuisati Sony, te da je režiser pregovarao sa Bredom Pitom, Tomom Kruzom i Leonardom Dikaprijem o mogućem preuzimanju glavne uloge u ovom, devetom filmu njegove karijere.

  Iako je Tarantino odmah tvrdio da fokus neće biti na ubistvima Mensonovog kulta, pričalo se da je glumica Margo Robi u igri za ulogu ubijene koleginice Šeron Tejt, što je navelo javnost na to da film ipak ima nekakve veze sa pomenutim ubistvima.

  Žestoki frajeri Holivuda: 10 najsnažnijih muškaraca ikada

  Mediji sada prenose reči izvora koji je pročitao scenario i tvrdi kako je radnja filma smeštena u Los Anđeles 1969. godine, ali da prati priču mladog televizijskog glumca, koji je glumio u hit seriji i sada traži način da uđe u filmski biznis. Kako tvrdi ovaj izvor, ubistva Mensonovog kulta se nalaze u pozadini ove priče.

  Prema nezvaničnim informacijama, snimanje filma je zakazano za jun 2018, a premijera se očekuje tokom 2019. godine.

  Izvor: Bosonoga

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajŽivot