Nasmejaće vas do suza: Majmun izveo početni udarac na utakmici Džej lige - Men`s Health

Nasmejaće vas do suza: Majmun izveo početni udarac na utakmici Džej lige

Proteklog vikenda na meču japanske Džej lige između domaće Kerezo Osake i Visel Kobea za koga igra bivši nemački reprezentativac Lukas Podolski, dogodila se nesvakidašnja situacija. Naime, u dresu domaćeg tima maskota kluba jedan makaki majmun prišao je centru terena sa loptom u rukama koju je uručio glavnom sudiji meča Hiromiju Kumuriju.

Urnebesno: Kako okititi jelku za samo 5 minuta? (VIDEO)

Dok je stajao kraj aut linije i čekao da loPtu odnese do centra terena, “junak dana” je pokazao zavidnu fudbalsku tehniku. Nakon što je odradio svoj posao, zadovoljni majmunčić je na očigled svih dobio ogroman aplauz publike.

Zbog ove neobične situacije ili nečeg drugog, domaći tim je odigrao odličnu utakmicu i savladao ljutog rivala rezultatom 3-1. Da čitava priča dobije veću dimenziju pobrinuli su se prestavnici PETA-e, organizacije koja se bori za prava životinja koja je ovaj događaj nazvala gnusnim činom i zloupotrebom nedužne životinje.

Emili Ratajkovski: 10 seksi gif-ova zbog kojih ćete još više voleti

Prvi čovek britanskog ogranka PETA-e na slikovit način je reagovao i u skladu sa okolnostma, organizatorima meča porčio da su zaslužili jedan direktan crveni karton.

D.R.

Pročitajte i  Mačo literatura

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *