SAMO ZA MUŠKE OČI: Brazilska lepotica Lais Ribeiro u najseksi izdanju do sada (FOTO) - Men`s Health

SAMO ZA MUŠKE OČI: Brazilska lepotica Lais Ribeiro u najseksi izdanju do sada (FOTO)

Čelni ljudi kompanije Victoria Secret saopštili su da će brazilka Lais Ribeiro imati tu čast da ponese skupoceni brushalter (fantasy bra) koji vredi ni više ni manje nego 2 miliona dolara.

U sklopu priprema za reviju Lais je nedavno uradila slikanje u izazovnom vešu za potrebe magazina Vogue i tako privukla veliku pažnju javnosti, posebno one muške.

MUŠKE RADOSTI: 10 legendarnih filmskih bikini scena!

Ovogodišnji model grudnjaka ima ukupno 600 karata i napravljen je isključivo od dijamanata, žutih safira i plavih topaza. Metal koji povezuje dijamante sačinjen je od 18 karatnog zlata, a za njegovu izradu je bilo potrebno 350 sati.

“Veoma sam srećna i zahvalna kompaniji Victoria Secret koja mi je ukazala takvu počast”, napisala je prelepa brazilka na svojoj Instagram stranici.

Lais je u društvu “Anđela” od 2015. godine i samo je jedna u nizu lepotica koje dolaze iz Brazila. Rođena je u Terezini glavnom gradu pokrajine Pjaui na obali Atlanskog okeana. Nejna lepota i talenat su otkriveni na lokalnom takmičenju za manekenke, i vrlo brzo je postala primećena od raznih modnih agencija. Ubrzo je otišla put Njujorka gde su je čekali brojni poslovi, a kako sama priznaje nije znala ni reč engleskog jezika.

NAJSEKSI VIKTORIJINI ANĐELI: 14 najlepših manekenki na svetu

Danas je jedan od najcenjenijih modela a može se pohvaliti činjenicom da je bila na naslovnim stranama Vogua, Ella, GQ-a, Bazaara i još mnogih drugih. Voli aktivan život i uživa u sportovima kao što su odbojka, fudbal i boks. U skladnoj vezi je sa američkim košarkašem Džeredom Homanom.

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) onNov 1, 2017 at 6:19am PDT

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) onOct 25, 2017 at 12:12pm PDT

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) onApr 23, 2017 at 12:01am PDT

 

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) onAug 23, 2017 at 7:39am PDT

D.R.

Pročitajte i  Otkrivamo: Kako je nastala žvakaća guma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *