ZVEZDA U USPONU: Ana de Armas - Men`s Health

ZVEZDA U USPONU: Ana de Armas

Stara izreka koja kaže da se ništa u životu ne događa slučajno, u slučaju prelepe kubanske glumice Ane de Armas se pokazala potpuno tačnom. Iako na prvi pogled izgleda da je ova 29-o godišnja umetnica rođena u Havani preko noći došla do velikih filmskih visina, njen put je bio vrlo postepen i ne previše lagan.

Pored već pomenutog filma Blade Runner 2049, ovog leta će premijeru imati još jedna ekranizacija u kome igra glavnu ulogu. Reč je krimi filmu “Overdrive” gde joj je partner Skot Istvud.

MUŠKE RADOSTI: 10 legendarnih filmskih bikini scena!

Svoju profesionalnu karijeru je započela 2006 godine igrajući uglavnom u španskim sapunicama, da bi se 2014. godine odlučila za odlazak u Holivud. Prvu veću pažnju javnosti je ostvarila u erotskom trileru “Knock Knock” rame uz rame sa Kijanu Rivsom. Zatim je usledila saradnja sa Robertom de Nirom u filmu“Hand of Stone” gde je zadivila sve ljubitelje sedme umetnosti. Ukoliko pogledate neki od njenih filmova, sigurni smo da ćete i vi dospeti u grupu njenih fanova, očarani njenim talentom i nesvakidašnjom prirodnom lepotom.

Dugo očekivani nastavak kultnog ostvarenja iz 1982. godine Blade Runner 2049 u režiji Ridlija Skota u srpske bioskope dolazi 6. oktobra.

 

D.R.

Pročitajte i  SNAGA UBEĐENJA: 8 ljudi koji su odbili Oskara
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *