Putem belog peska - Men`s Health

Putem belog peska

 

 

 

Bilo da tražite odmor u okviru porodice ili hotele koji garantuju maksimalni mir jer su namenjeni samo odraslima, oba možete naći na kontinetalnom delu Grčke do koga, lagano, možete stići i kolima.

 

 

 

Ikos Resorts

Ikos Resorts redefiniše pojam luksuza all-inclusive konceptom omogućavaju opuštanje kao u raju i to celoj porodici. Ova kuća daleko od kuće sastoji se od dva idilična kompleksa Ikos Olivia i Ikos Oceania koja se nalaze na samoj plaži. Ikos Olivia idealan je ako želite da provedete vreme sa porodicom.  Dvosobni i trosobni bungalovi mogu komforno smestiti i do šest osoba i to sa velikim prostorom kako za odmor, tako i za zabavu. Iz svakoga od njih možete izaći na plažu i bazen, ali postoji i opcija da se opredelite za apartman sa privatnim bazenom za maksimalnu intimu i opuštanje. Ikos Resorts nudi i puno aktivosti u zatvorenom i otvorenom prostoru i to gratis.

 

 

 

Želite da se vozite kanuom – naravno! Da igrate badmington ili tenis na terenima koji su osvetljeni i noću – što da ne? Ujutru da vozite bicikl duž obale, a uveče pristustvujete nekom od modernih fitnes programa? Podrazumeva se… Uvek će se naći nešto da drži porodicu na okupu. Osećaj doma upotpunjuje satelitska smart televizija, Nespresso aparati za kafu, besplatni Wi-Fi i luksuzna kozmetika Anne Sémonin kojom su opremljeni svi bungalovi. Dodatna pogodonst jeste to što prvo dete uzrasta do dvanaest godina odseda besplatno. Kao cheery on top je i saznanje da je kompleks Ikos Olivia nagrađen prvim mestom u kategoriji Najbolji luksizni hotel na svetu i trećim u kategoriji Najbolji hotel na plaži na takmičenju HolidayCheck Awards koje organizuje vodeći, nezavisni portal za recenzije hotela. Više informacija o ovom raju nalazi se na ikosresorts.com/resorts/ikos-olivia.

Pročitajte i  Koliko pauza između serija može da utiče na vaš trening?

 

 

 


Sani Dunes

Ako volite besprekorni mir, u okviru Sani Resort kompleksa, morate posetiti novi hotel prve klase sa pet zvezdica, Sani Dunes. Namenjen je odraslima (samo gostima preko 12 godina) i nalazi se na samoj obali Egejskog mora. Reč je o šik mestu sa prefinjenom atmosferom i besprekornom uslugom. Ako ste gost ovog hotela, imaćete svoju privatnu plažu sa pogledom koji oduzimaju dah, mogućnost da se kupate u prostranim spoljnim bazenima u kojima se greje voda, ali i unutrašnjim bazenima u spa delu koji je upotpunjen Anne Sémonin kozmetikom. Specijalni meni tri restorana može da zadovolji sve gastronomske ukuse, od onih što vode računa o organskoj i zdravoj hrani, ali i do pravih sladokusaca. Obratite pažnju na restoran Fresco u kojem je jelovnik sastavljao kuvar okićen Michelin zvezdicama, Ettore Botrini. Sani Dunes hotel ima 136 prostranih soba, manjih i većih apartmana sa panoramskim pogledom uređenih u modernom mediteranskom stilu koji se perfektno uklapa u prelepu prirodu poluostrva Kasandra. Da biste bolje videli krajolik i osetili atmosferu lokacije možete gratis uživati u dvosatnoj vožnji autom brenda Volvo. Tako nešto ne smete odbiti… A da biste spustili stopala na beli pesak, dovoljno je samo da iskoračite iz sobe. Više slika možete videti na sani-resort.com/en_GB/our-hotels/sani-dunes-hotel.

 

Destinacija: Grčka. Lokacija: morska obala. Osećanje: relax. Feeling: luksuz. Društvo: po izboru. Provod i odmor: zagarantovani.

 

 


 

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *