Agent 007: Stiže novi Bond film! - Men`s Health

Agent 007: Stiže novi Bond film!

Kako javljaju dobro upućeni filmski izvori; Danijel Kreg se vraća kao slavni agent Džejms Bond u novom dugo očekivanom nastavku.

Bilo je puno spekulacija u proteklom periodu o tome kada će novi nastavak ove popularne filmske franšize videti svetlost dana, posebno nakon Kregovih izjava kako više nema ambiciju igrati slavnog agenta, povrh svega još je dodao da bi radije sebi slomio vrat nego se ponovo upustio u tu zahtevnu avanturu.

Prema pisanju britanskog Mirrora, producentkinja Bond filmova Barbara Brokoli je uradila nešto što se nije očekivalo, uspela je da ubedi Danijela Krega da i dalje igra ovu prestižnu i glumački i fizički veoma zahtevnu ulogu.

Pogledajte i 10 Bondovih devojaka koje nikada nećemo zaboraviti

Predviđeno je da će snimanje početi u prvom delu sledeće godine, a to će ukupno biti jubilarni 25. film iz čuvenog serijala koji je započeo još davne 1962. godine. Kregu će ovo biti pet film u kome će igrati glavnog junaka.

Nakon poslednjeg filma Spectra i najave Danijela Krega da će se povući, spekulisalo se sa imenima mogućih naslednika. Idris Elba, Tom Hidlston, Tom Hardi i Ejdan Tarner su neki od glumaca koji su bili u najužem izboru, ali su se producenti odlučili za provereno rešenje, rekli bismo na radost velike većine ljubitelja ovog serijala.

D.R.

Pročitajte i  Filmski nastavak kultne serije
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *