"ONA PRAVA": 7 znakova uz pomoć kojih otkrivamo da li je neko baš za nas - Men`s Health

“ONA PRAVA”: 7 znakova uz pomoć kojih otkrivamo da li je neko baš za nas

TOPLINA

Osećanje topline i udobnosti je veoma važan aspekt i trag kroz koji možete razaznati da li se zabavljate ili ste zainteresovani za pravu osobu. Osoba prema kojoj gajite romantična osećanja će učiniti da se pored njih osećate toplo i sigurno. Ukoliko osećate suprotno morate pažljivo razmisliti da li bi trebalo da nastavite vezu.

Obratite pažnju: 7 signala koji otkrivaju da ne želi vezu sa vama!

OPTIMIZAM

Ne postoji nikakva šansa da budete depresivni ili nesrećni pored osobe koju volite. Međutim, ukoliko se tako osećate, to znači da se verovatno zabavljate sa pogrešnom osobom. Osećanje pozitivnosti i sreće je jedan od najvažnijih elemenata srećne i ispunjene veze.

MOTIVISANI

Sa pravim partnerom bi trebalo da se osećate motivisano i srećno. Njegovo/njeno društvo donosi pozitivne vibracije i ideje. Bićete produktivniji zbog pažnje i podrške koje dobijate.

Pogledajte i “Nabildujte” optimizam ovim trikovima i bićete uspešniji

BUDITE SVOJI

Osećate da možete da budete svoji u prisustvu vašeg partnera. Ne postoji nijedan razlog zbog kojeg bi trebalo da se pretvarate. Pravi partner vas nikada neće osuđivati zbog toga ko ste i prihvatiće vas onakve kakvi jeste.

MIRIS

Postoji još jedno naučno otkriće koje govori o tome da ukoliko vam se dopada miris vašeg partnera da ste uspeli i našli pravog partnera.

Saznajte i 25 stvari u životu koje su vredne čekanja

INTUICIJA

Šesto čulo, kome se ne odaje dovoljno priznanja u naučnom svetu se ne može izbeći. Morate imati snažna osećanja „iznutra“ o tome da li je osoba sa kojom ste prava za vas.

EMPATIJA

Jedan od načina na koji možete da vidite koliko vam neko bitan jeste da izmerite nivo empatije koju osećate prema njemu/njoj.

Pročitajte i  Kako odabrati onu pravu?

Izvor: bizlife.rs

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *