Život

  SAMOPOUZDANJE: 4 koraka do uspešnijeg muškarca

  0 18.05.2017.

  "Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete." - Duško Radović

   

  PRESTANITE DA SPUŠTATE SEBI

  Prekinite da se trujete otrovnim i lošim mislima i da razmišljate kako niste dovoljno dobri i pametni. Kada previše razmišljate počinjete da sumnjate u sebe i da budete negativni tonući sve niže u vrtlogu svojih misli. Takođe veoma je važno da preispitate ljude kojima ste okruženi i da isključite one koji vam donose lošu energiju makar to bili članovi vaše porodice i prijatelji. Morate sebe staviti na pijedestal svog života. Ljudi koji veruju u sebe su već na pola puta do pobede. Oni sa visokim samopoudanjem ne traže dozvole od drugih već smelo koračaju kroz svoj život, što i vi treba da uradite.

  Žene otkrile: Ovo je najvažnija osobina koju ima svaki seksi muškarac!

  RADITE NA SVOM FIZIČKOM IZGLEDU

  Izgled je zaista element koji može da podigne vaše samopouzdanje. Primetite i sami da što se više sređujete ili bolje izgledate imate više smelosti i samopouzdanja. Veoma važan savet – smejte se što više! Trenirajte i osećajte se zadovoljno u svojoj koži što ćete emitovati na druge. Bićete zdraviji i osećaćete se bolje. Priuštite sebi tretman jednom mesečno, po vašoj želji.

  POSTAVITE CILJEVE I NAPRAVITE LISTU

  Ono što vam u svakodnevici, naročito na poslu, može dati najviše mira jeste plan. Kada unapred odredite svoje obaveze umirićete činjenicom da sve zaista može stati u vaš dan. U svojoj listi uvek ostavite mesta za neplanirane situacije. Svaki uspešan čovek ima isplaniran dan pred njim, a sama ta činjenica će vam dati samopouzdanje.

  Pogledajte i 5 tajni uspeha urednih muškaraca

  PROMENITE SVOJE NAVIKE

  Ukoliko vaš izgled i misli nisu problem, samopouzdanje ćete najpre izgraditi kroz navike. Te navike mogu biti i kasno ustajanje, nezdrava ishrana, poroci… Iako vam se čini da su to sitnice one mogu mnogo uticati na vaše samopouzdanje. Potrudite se da unapredite svoje držanje, da izbacite ružn reči i poštapalice iz govora i tako dalje. Potrudite se da ono što radite svaki dan bude u službi vašeg uspeha i samopouzdanja.

  Izvor: bizlife.rs

  Oceni

  0%

  PERFECT

  0%

  SHAKA

  0%

  THUMBS UP

  0%

  PEACE

  0%

  STOP

  0%

  LOSER

  0%

  Thumbs Down
  Inicijalizacija u toku...

  MH NajŽivot