Da li će se snimati nastavak "Gladijatora"? - Men`s Health

Da li će se snimati nastavak “Gladijatora”?

Ako je verovati informacijama koje trenutno kruže internetom, čini se kako će istorijski filmski spektakl “Gladijator” reditelja Ridlija Skota dobiti nastavak. Naime, reč je o filmu iz 2000. godine koji je osvojio pet Oskara, uključujući nagradu za najbolji film. Isto tako, pomogao je oživljavanju žanra istorijskog spektakla, pa su nakon toga usledili filmski spektakli kao što su “Troja”, “Aleksandar”, “300”, “Kraljevstvo nebesko”…

Pogledajte i 10 najboljih filmova Rasela Kroua

Zanimljivo je u celoj priči kako glavni lik Maximus kojeg je otelotvorio jedan jedini Rasel Krov u filmu umire, ali čini se kako 79-godišnji reditelj i vizionar ima rješenje i za to.

“Znam kako ga mogu povratiti. Razgovarao sam s ekipom iz studija. On je mrtav, ali postoji način na koji ga mogu ponovno vratiti” kazao je Skot na SXSW festivalu.

Otkrijte i Ovo su najimpresivnije transformacije u holivudskim filmovima

U ovom trenutku ništa još nije službeno potvrđeno, a ovo nije ni prvi put da se o tome progovara s obzirom na to da je 2013. godine scenarij Nika Kejva za “Gladijator 2” bio odbijen. Sada nam preostaje jedino pričekati i možda saznati šta je to točno Ridli Skot smislio, a do tada preporučujemo da se fokusirate na njegov željno iščekivani “Alien: Covenant” koji u bioskope dolazi u maju.

Izvor:buro247.hr

Pročitajte i  10 najuticajnijih akcionih filmova ikada
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *