Koncert za pamćenje: Zaljubljeni parovi iz sveg glasa pevali sa Ivanom Zakom - Men`s Health

Koncert za pamćenje: Zaljubljeni parovi iz sveg glasa pevali sa Ivanom Zakom

Pevač je atmosferu zapalio taktovima prve pesme “Ilegala” s njegovog nagrađivanog albuma “Usne varane”, a zatim je s publikom zapevao svoje hitove poput “Sve si moje”, “Bolja od najbolje” i “Meni se s tobom”. 

“Hvala svim obožavateljim, prijateljima i organizatorima ovog muzičkog spektakla koji su me podržavali i verovali u mene. Ovim koncertom želim da proslavim sve naše zajedničke uspehe”, rekao je Zak obožavateljima.

U prvim redovima zaljubljeni su parovi iz sveg glasa pevali s Ivanom ljubavne balade, a on ih je iznenadio nastupima svojih prijatelja i kolega.

 

Na binu je ušetala Neda Ukraden i zapevala svoj legendarni hit “Zora je svanula”. Ivan joj se pridružio te su “Tetovažom” publiku bacili u trans. Gazde i Begini rasplesali su celu Arenu, a zatim se na pozornici pojavio kralj dijaspore.

“Verujem u Ivana od početka njegove karijere i zato sam srećan što me pozvao kao svog gosta na prvi koncert u Areni. Verujem da su pred njim veliki uspesi”m nahvalio je Ivana kolega Mate Bulić koji je publiku počastio pesmama “Moja Hercegovina” i “Pjevam i plačem”.

Zak je u završnom delu spektakularnog nastupa uzeo gitaru i zapevao s frontmenom Opšte opasnosti Perom Galićem “Jednom kad noć”, a publici se Ivan zahvalio na nezaboravnoj noći u kojoj su muzika i ljubav odigrale glavne uloge uoči Dana zaljubljenih. 

Pročitajte i  UZBUDITE JE KAO NIKAD PRE: 10 najboljih pesama za vrelo, nestašno veče

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *