7 filmova koje željno iščekujemo ove godine - Men`s Health

7 filmova koje željno iščekujemo ove godine

Otkrivamo vam koji će filmovi ugledati svetlost dana u 2017. godini:

TRANSFORMERSI: POSLEDNJI VITEZ

Poslednji nastavak slavne Transformers franšize svetsku premijeru će imati u junu i prema prvim informacijama baviće se redefinisanjem toga šta znači biti heroj. U centru pažnje je borba ljudi i mašina, kao i otkrivanje tajne kako su transformersi dospeli na planetu Zemlju. Glavne uloge tumače Mark Volberg i Entoni Hopkins.

NI BETMENA NISU POŠTEDELI: 10 najgorih filmova u 2016. godini

PIRATI SA KARIBA: MRTVA USTA NE GOVORE

Peti nastavak o avanturističkoj grupi gusara predvođene kapetanom Džekom Sperouom. Slavni kapetan koga i ovog puta igra Džoni Dep ulazi u neprilike sa skupinom smrtonosnih duhova mornara koje predvodi strašni Kapetan Salazar (Havijer Bardem). Spas i jedinu nadu da preživi pronalazi u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali prvo mora da ga pronađe.

PAKLENE ULICE 8

Sad kada su Dom i Leti na medenom mesecu, a Brajan i Mia van žestokih brzina, ostatak ekipe je dobio veliku pažnju koju su i zaslužili. Misteriozna žena (Šarliz Teron) pokušava da zavede glavnog junaka i uvuče ga u svet kriminala, kome će trebati puno napora da se izvuče iz cele situacije. Ulice Njujorka, brzi automobili, Vin Dizel, Rok i Džejson Stejtam, dovoljan su razlog da pogledate ovo ostvarenje.

RESIDENT EVIL: POSLEDNJE POGLAVLJE

Zaštitno lice ove filmske franšize nastale 2002. godine je i ovoga puta Mila Jovović, ukupno šesti. Ona tumači lik Alise koja u poslednjem nastavku ostaje jedini pripadnik ljudske vrste kakvu poznajemo. Radnja se odvija u strašnom Rakun Sitiju gde Umbrela Korporacija pokušava da zada zadnji udarac ljudskoj civilizaciji.

PODIŽU MOTIVACIJU NA MAKSIMUM: 10 najboljih filmovu o fitnesu

RATOVI ZVEZDA: POSLEDNJI DŽEDAJ

Glavna priča osmog nastavka “Ratova zvezda” prati putovanja i avanture džedaja po čitavoj galaksiji. Probuđena sila na čelu sa Finom, Poom i Lukom Skajvokerom ustrajava u borbi protiv zla u kosmičkoj sagi kojoj izgleda nema kraja. Film izlazi u decembru 2017. godine na radost brojnih fanova ovog serijala.

Pročitajte i  Privukli pažnju: Top 5 fudbalera koji su otkrovenje Svetskog prvenstva

JUSTICE LEAGUE

Svet se nalazi na ivici katastrofe jer General Stepenvulf i Parademons imaju plan da unište Mother Boxes, superkompjuter koji štiti našu planetu. Međutim, taj njihov čin inspiriše superheroje sa planete Zemlje, pa se prvi put zajedno udružuju Betmen, Supermen, Wonder Woman, Akvamen, Fleš i brojni drugi akcioni junaci kako bi sprečili opasan plan svojih protivnika. Ovo ostvarenje je prepuno poznatih holivudskih glumaca, kao što Ben Aflek, Henri Kavil, Ejmi Adams i Džejson Momoa.

LOGAN

U bliskoj budućnost populacija mutanata se znatno povećala, a brojnim bitkama iznureni Logan ima zadatak da sakrije Profesora X na tajnom mestu blizu meksičke granice. Međutim njegova namera ne prolazi na način na koji je očekivao, jer mu je za petama izabrana grupa mutanata koje su poslale mračne sile. Ovaj film je nastao kao deo Marvelovog serijala X-Men, a budžet od čak 127 miliona dolara je samo dodatan argumant da pogledate ovaj film.

Pogledajte i 10 najuticajnijih akcionih filmova ikada

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *