Ivan Zak donosi novu muzičku čaroliju: Zaljubite se uz pesmu “Da si tu“ - Men`s Health

Ivan Zak donosi novu muzičku čaroliju: Zaljubite se uz pesmu “Da si tu“

”Da si tu, kad svi mi leđa okrenu…”, reči su nove balade Ivana Zaka, koja je već pri prvom slušanju, od strane muzičkih kritičara, ocenjena jednom od najboljih ljubavnih balada poslednjih godina.

Duboki, emotivni stihovi ispunjeni ljubavlju, nadom i predanošću voljenoj osobi, u spoju s Ivanovom prepoznatljivom, autentičnom energijom i baršunastom bojom glasa, osvajaju brzinom svetlosti ženska srca svih generacija. Ovaj hit obeležiće ovogodišnji Dan zaljubljenih, a zavodljivi stihovi naći će se na usnama zaljubljenih širom Hrvatske i regije.

“Ništa mi nije toliko bitno kao emocija. Kad pišem – osećam. Za mene ne postoji ljubavna pesma bez emocije i zanosa, a niti je mogu napisati bez da duboko involviram sebe. Ovu pesmu napisao sam s lakoćom u jednom dahu, uz gitaru, stihovi i note samo su se ređali i kad je bila gotova, skoro da nisam ništa menjao. Dolazi Dan zaljubljenih, inspirisala me ljubav i želeo sam svojim obožavaocima u Areni 11. februara premijerno predstaviti nešto novo, nežno. Veselim se Areni i sigurno ću u tom veličanstvenom ambijentu zajedno s publikom proživeti svaki stih i svaku notu. Ljubav je jaka kada se dogodi između dvoje ljudi, a zamislite kada se dogodi na mestu kao što je prepuna zagrebačka Arena“, rekao je Ivan.

Regionalna zvezda Ivan Zak otkriva: Zašto (ni)sam moderan muškarac?

Ivan Zak već godinama suvereno vlada domaćim muzičkim top listama, još od svojih albuma “Bolja od najbolje”; i „Usne Varane“. Pesme s tih albuma, kao i mnoge druge, izvešće na koncertu u zagrebačkoj Areni, 11. februara, uoči Dana zaljubljenih.

Ovaj muzičko-scenski spektakl, zajedno sa svojim najbližim saradnicima, priprema već mesecima. Uz njega, na pozornici će se naći i gosti, kao npr. Mate Bulić, Neda Ukraden i Begini. 

Pročitajte i  ZAK održao veliku probu pred koncert karijere

Stoga dođite i budite deo čarolije za pamćenje! Pesmu možete poslušati na Ivanovom Youtube kanalu od 27. februara.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *