Kako da budete najseksi frajer u 2017? 10 poznatih šmekera imaju jedan JEDINI savet za vas - Men`s Health

Kako da budete najseksi frajer u 2017? 10 poznatih šmekera imaju jedan JEDINI savet za vas

Iako je no-shave novembar dobrano za nama, mnogi muškarci odbili su da se druže sa brijačem na dugoročne staze. Rezultat toga je nenormalan porast sekspila koji se primećuje među članovima jačeg pola.

I, dok naše lepše polovine naprosto otkidaju na novi izgled, mi vam predstavljamo deset najseksipilnijih muškaraca koji su rekli NE brijanju:

1. TOM HARDI

Ruku na srce, čuveni britanski glumac svojim mačo izgledom mami uzdahe u kakvom god izdanju ga videli (ili, bolje rečeno, videle), ali nepobitno je da mu brada, ako je uopšte moguće, dodaje na seksipilnosti.

Saznajte: Kako vas brada štiti? 

2. KRIS HEMSVORT

Bilo da glumi nordijskog boga munje ili se šeta crvenim tepihom u elegantnom odelu, jedno je neminovno – za ovog bradonju važi pravilo muškarci bi želeli da budu on, žene bi želele…pa…sve.

Pogledajte: Brada koju žene vole

3. HJU DŽEKMEN

Australijski glumac koji je svetsku slavu stekao igrajući Volverina u serijalu filmova X-men, čak i u svojim poznim četrdesetim dokazuje da vas brada može činiti jednim od najvećih šmekera sveta.

Pročitajte: Saveti za negu brade

4. LENI KRAVIC

Rok zvezda je rok zveda – od momenta kada se popne na binu i uzme gitaru u ruke ženski deo publike bukvalno pada u nesvest. Da sve to može da se podigne na viši nivo, prostim puštanjem brade, još jednom je dokazo ovaj američki muzičar tamne puti.

5. RAJAN REJNOLDS

Kanađani. Prva asocijacija neminovno bude bradati drvoseča u kariranoj košulji sa francuskim akcentom. Ako izbacite francuski akcenat i verovatno deo sa cepanjem drva – dobijate jednog od najšmekerskijih glumaca današnjice. 

Savet: Nosite bradu i leti

6. DŽO MANĐANELO

Pročitajte i  Poze koje će vas dovesti do ludila

Iskreno pitanje – koliko mislite da je brada ovog američkog glumca uticala na to da bude proglašen za jednog od najseksepilnijih muškaraca sveta? Verujte nam, uticala je…mnogo.

7. DŽARED LETO

Spominjali smo glumce, spominjali smo rok zvezde – sada spojite ove dve stvari, dodajte bradu i dobićete ultimativnu kombinaciju koja Džereda čini jednim od najneodoljivijih muškaraca sveta.

Saznajte: 4 načina da osvežite svoju bradu

8. HENRI KAVIL

Supermen. Čovek od krvi, mesa i čelika, brži od metka, jači od lokomotive. Ali i dalje samo Supermen. Kada nije u ulozi najjačeg superjunaka stip-univerzuma, Klark Kent, hoćemo reći – Henri Kavil, postaje ‘Super-stud’, sa kriptonitom u obliku brijača.

Pročitajte: Kako da pustite savršenu bradu

9. DŽERARD BATLER

Škoti sa sobom nose neobjašnjiv šarm i harizmu. Džerard Batler pomnožio je to puta beskonačno i okačio brijač o klin. Lako je shvatiti zašto su ga, tokom njegovog kratkog boravka u Beogradu, na setu filma Koriolan, jurile bezbrojne obožavateljke.

Neizostavno: Najbolji stilovi brade i kako ih održavati

10. DŽEJSON MOMOA

Konan, Kal Drogo, ležerni bacač tomahavki, pasionirani ljubitelj motora, fitnes fanatik i neminovno – najseksipilniji bradonja Holivuda.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *