NI BETMENA NISU POŠTEDELI: 10 najgorih filmova u 2016. godini - Men`s Health

NI BETMENA NISU POŠTEDELI: 10 najgorih filmova u 2016. godini

BAD SANTA 2

Iako je Vili Souk (igra ga Bili Bob Tornton) i dalje pohlepan, sebičan i sklon alkoholu, izgleda da nije uspeo da se dopadne publici na način na koji je to uradio u prvom ostvarenju iz 2003. godine.

Klasika: 10 legendarnih filmova koje svaki muškarac treba da pogleda

BETMEN PROTIV SUPERMENA: ZORA PRAVEDNIKA

I dok filmski serijal Osvetnici iz Marvelove radionice osvajaju srca kako publike tako i filmskih kritičara, jedan njihov drugi projekat je doživeo pravi fijasko. Reč je o dugo isčekivanom ostvarenju Betmen protiv Supermena koji je klasičan primer praznog blještavog blokbastera koji kod ljudi koji ga pogledaju ostavlja prazan utisak.

YOGA HOSERS

Od autora kakav je Kevin Smit svakako smo očekivali inteligentnije ostvarenje. U ovom čudnom zombi filmu reditelj se okrenuo klasičnoj kliše priči o borbi dobra i zla, ovog puta u glavnim ulogama sa dve 15-godišnje zaljubljenice u jogu koje zajedno sa lovcem na glave Gajom Lapontom sprečavaju plan opasnog negativca da uništi Kanadu. Jednu od glavnih uloga igra Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradiz.

I crtaći su za muškarce: 8 životnih lekcija koje smo naučili iz dečijih filmova

TRUE MEMORIES OF AN INTERNATIONAL ASSASSIN

Netfliksova akciona komedija u glavnoj ulozi sa Kevin Džejms koji igra sredovečnog pisca koji piše fiktivni roman o avanturama međunarodnog atentatora, a koji greškom izlazi kao istinita priča. 

INCARNATE

Borba Arona Ekharta protiv demona u filmu Incarnate je gotovo zastrašujuća kao i borba ovog ostvarenja sa kritikom, koja ga je nazvala “besmislenim trudom”. Radnja prati život dečaka kojeg su sa 11 godina zaposele demonske sile i koji uz pomoć naučnika Seta Embera (Aron Ekhart) pokušava da reši taj problem.

Pročitajte i  "4:44": Sve što treba da znate o novom albumu Džej-Zija!

Pogledajte i 10 najuticajnijih akcionih filmova ikada

SHUT IN

Nakon sjajne izvedbe u hororu Krug, moramo priznati da smo više očekivali od Naomi Vots u filmu istog žanra. Ona tumači lik dečije psihološkinje koja živi povučenim životom. Nakon nestanka jednog dečaka ona je uverena da je njegov duh proganja.

NINE LIVES

Na žalost publike, porodični film sa Dženifer Gardner i Kevinom Spejsijem koji igra milijardera radoholika koji nekako dospeva u telo svoje mačke, pokazao se kao potpuni promašaj. Jedina pozitivna stvar u filmu je nekonvencionalna gluma holivudskog čudaka Kristofera Vokena.

AMERICAN PASTORAL

Iako mnogi smatraju da Evan Mekgregorov rediteljski debi koji je urađen kao ekranizacija poznatog romana Filipa Rota ima dobru nameru, manjak u punoći i inteligenciji radnje je više nego očigledan. Mekgregor tumači i glavnu ulogu, lik uglednog srednjoškolskog profesora čija ćerka postaje pravi buntovnik i odlučuje se za teroristički čin kao vid protesta protiv Vijetnamskog rata.

Vežbaj kao Ben Aflek: Dvodnevni trening za snažno telo Betmena!

KEEPING UP WITH THE JONESES

Kada se običan par upozna sa parom špijuna i pritom uloge tumače sve provereni glumci, to izgleda kao uspešna priča. Međutim, filmu je uspelo da upropasti sve to, a najbolji pokazatelji su i veliki gubici na bioskopskim blagajnama.

MR. CHURCH

Svi ljubitelji sedme umetnosti su dugo očekivali povratak Edija Marfija na film, ali definitivno ne u ovako lošem ostvarenju. Njegova uzdržana gluma se potpuno utopilo u sivilo filma koji se bavi rasnim pitanjima u Americi tokom 1960-ih godina.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/


Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *