9 razloga zašto je super ako imate najbolju drugaricu (GIF) - Men`s Health

9 razloga zašto je super ako imate najbolju drugaricu (GIF)

I dok su neki skeptični da li muško-ženska prijateljstva postoje, mi vam otkrivamo 9 fantastičnih prednosti najbolje drugarice i sjajnih saveta i lekcija kojima može da vas nauči, između ostalog o devojkama:

1. BITI SPONTAN NIJE UVEK SIMPATIČNO 

Najbolja drugarica će vam pošteno reći da žene poruku: “Hoćeš nešto da radimo večeras?” poslatu u 7 uveče, ne smatraju simpatičnom i šarmantnom, jer znaju šta to u stvari znači – svi su vas ispalili, pa ne želite da vam veče propadne.Neće biti nimalo polaskane.

2. PLAKANJE JE PONEKAD KORISNO 

Da li ste primetili koliko se dobro osećate kada se dobro isplačete? Ne, jer plakanje je za slabiće, pa obično svoj bes i tugu iskaljujete na drugi način?

Drugarica će vas naučiti da je plakanje mnogo bolja stvar da se ispraznite. Samo nemojte to da radite nasred kafane ili paba. Svet još uvek nije spreman za to.

via GIPHY

3. BITI MUŠKO S MUŠKIM DRUŠTVOM JE VEOMA LAKO 

Jasno je da sa svojim drugovima nemate toliko zamršene odnose i takvu dinamiku druženja koja krasi grupu najboljih drugarica, čiji odnosi su komplikovaniji od Stogodišnjeg rata. Budite zahvalni i to veoma!

Otkrijte i Muško ženska prijateljstva, da li postoje?

4. ŽENE PODNOSE ALKOHOL PODJEDNAKO DOBRO KAO MUŠKARCI (MOŽDA ČAK I BOLJE)

Nikada nemojte da potcenite mogućnost za toliko lošim danom na poslu koji će vašu drugaricu naterati da popije bure vina. Pijančenje nije isključivo za nas muškarce. Žene to rade isto, samo malo bolje i ne žale se toliko na mamurluk.

via GIPHY

5. PRAKTIČNI SAVET USRED KRIZE JE ISTO KAO DA SUPU JEDETE VILJUŠKOM 

Verovatno ste bili u prepunom pabu gde je atmosfera nategnuta i sve miriše na tuču, a neko predloži da se svi smire i strepe. Možda takav predlog čak i urodi plodom, ali veoma kratko.

Zato vas najbolja drugarica može naučiti da “Smiri se” ili “Opusti se” mogu samo doliti ulje na vatru dok vaša ljubav preživljava histeriju. Šta JE najbolje da uradite? Saslušajte je!

Pročitajte i  NAJLAKŠI PUT DO FIT LINIJE: 10 trikova u ishrani koje preporučuju svi nutricionisti

6. ŽENE MOGU DA RADE TOLIKO STVARI ODJEDNOM DA MUŠKARCI NE MOGU NI DA ZAMISLE 

via GIPHY

Žena kao najbolja drugarica može da vam pruži pravi uvid u (ne)rad muškog mozga. Ona će da kuva ručak, obavi poslovni razgovor, pije kafu i zavrne česmu i to sve u isto vreme. Muški svet to jednostavno ne može.

via GIPHY

7. AKO SE NE JAVLJATE NEKO VREME, UGROZIĆETE PRIJATELJSTVO 

Iako momci među sobom ne šalju poruke tipa “Nedostaješ mi”., ne znači da im ne nedostaje najbolji prijatelj i da su oni previše snažni. Ako to uradite svojoj drugarici, ona će vam to odmah reći i ispašćete loš prijatelj.

Pročitajte i Zabavljanje sa drugaricom tvoje bivše

8. PONAŠAĆETE SE PREVIŠE ZAŠTITNIČKI KAD ONA PRONAĐE GOSPODINA PRAVOG 

“Moraš da upoznaš mog najboljeg druga, slagaćete se 100%.” Ovo je rečenica kojm žene žele da uspostave prijateljstvo između svog dečka i najboljeg prijatelja. Veoma naivno, iako je vaša drugarska ljubav platonska, vi ćete se ipak iznervirati kada nađe dečka. Možda ste potajno zaljubljeni u nju? Pa…verovatno. A ako ne, onda jednostavno ne možete da zamislite da svoje slobodno vreme ne provodite sa svojom najboljom ortakinjom. Sebično, ali nije vam žao, jer i dalje smatrate da on nije onaj pravi.

9. PROCES STARENJA JE JEDNOSTAVNIJI ZA MUŠKI SVET 

Opšte je poznato da muškarci postaju seksi “srebrne lisice”, a žene “kuguarke” koje ne nailaze ne prekorne poglede. Dok se ovaj dvostruki standardi ne promeni, izvedite najbolju drugaricu na piće, verovatno joj treba moralna podrška u ovom užasno nepoštenom svetu.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> https://www.instagram.com/menshealthsrbija/

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *