MH uzor: 10 stvari koje niste znali o Kevinu Hartu - Men`s Health

MH uzor: 10 stvari koje niste znali o Kevinu Hartu

Kevin Hart je svoju karijeru počeo kao stand up komičar u svojoj rodnoj Filadelfiji. Svetski uspeh je doživeo nakon uloge u filmu “Mrak film 3” iz 2002. godine. Nekoliko godina kasnije postao je jedan od najboljih američkih komičara. ali i ambasador dobro poznatog “američkog sna”.

1. BIO JE MVP ALL-STARA POZNATIH LIČNOSTI

Kevin je mnogo o puta učestvovao na košarkaškoj utakmici slavnih koja se održava za vreme NBA All-Star vikenda. Zbog svojih košarkaškog talenta, a uprkos činjenici da je visok svega 163 centimetra, imao je ogromnu želju da ga proglase najboljim igračem ove utakmice. To mu je pošlo za rukom 2012. godine kada je ubacio 8 poena i imao 6 asistencija. Zanimljivo je da je isključen za vreme utakmice, jer se u naletu besa rugao sudijskim patikama.

Pogledajte i 8 stvari koje niste znali o Krisu Pajnu

2. SVAĐA SA DREJKOM, MAK MILLM I LIL DUVALOM NA TVITERU

Prvu ozbiljnu prepirku na Tviteru je imao sa poznatim reperom Drejkom koji je ismevao njegov način način oblačenja, preciznije rečeno kožni prsluk koji je nosio. U tu neprijatnu prepisku upleli su se reper Mak Mill i komičar Lil Duval koji su Harta isprozivali zbog njegove forme i pokrenuli peticiju da se Hart javno slika bez majice. Ubrzo je usledio Hartov odgovor u vidu objavljivanja slika, prvo Drejka u kadi kako puši nargile, Maka kako ga hapsi policija, a Lil Duvala sa dva pištolja uperena na njegovoj glavi.

3. IMA STARIJEG BRATA

Kevin Hart je mlađi brat i mezimac porodice. Njegov stariji brat Robert je profesionalni igrač bilijara. Takmiči se na međunarodnom nivou i jedan je od retkih crnih takmičara u tom sportu. Godine 2013. Rob Hart je kako kaže “žrtvovao svoja usta” kako bi podržao svest o raku dojke. On je jednostavno nosio roze trakice na proteizi tokom meseca o svesti raka dojke.

Spremite kokice: 13 filmova u kojima ćemo uživati ove jeseni

4. IMA SOPSTVENU APLIKACIJU

Od sada možete pratiti sve u vezi Kevina Harta uz pomoć jednog klika na svom pametnom telefonu. Njegovu aplikaciju možete preuzeti u popularnoj app prodavnici i uživati u njegovom oštrom humoru i igrici koja se zove Little Jumpman. U ovoj igrici koja je namenjena svim starosnim grupama takmičari prolaze brojne prepreke i skupljaju poene.

5. NAJVAŽNIJU ŽIVOTNU LEKCIJU JE NAUČIO OD MAJKE

Hart je bio vrlo blizak blizak sa svojom majkom, a nakon njene smrti usled raka dojke, utehu je pronalazio u humoru koji je bio njegov odbrambeni mehanizam. On često napominje kako mu je majka dala savet da uvek čita Bibliju u danima kada mu ne ide sve najbolje. Kada je njegova majka bila na samrti on je u svojoj Bibliji pronašao šest čekova ispisanih na njegovo ime koje mu je ostavila.

Pročitajte i  Ako niste jutarnji tip ovo su trikovi će vam pomoći

6. DONIRA NOVAC U OBRAZOVANJE MLADIH

U čast svog rodnog grada Filadelfije, Kevin je rešio da finansijski pomaže pet najuspešnijih srednjoškolaca svake godine donacijom od 50.000 dolara za svakog u nastavku njihovog obrazovanja. Otvoreno je više puta rekao da je korisniji društvu kad novac daje za obrazovanje umesto da ih troši u striptiz klubu. Na ovaj način šalje jasnu poruku o važnosti obrazovanja za svakog mladog čoveka.

7. TEŠKO DETINJSTVO

Iza svakog komičara i zabavljača uglavnom se krije teška prošlost, a tako je bilo i u Hartovom slučaju. Naime, njegov otac je bio kokainski zavisnik i većinu njegovog detinjstva je proveo u zatvoru. To je jedan od razloga zašto je svoju majku smatrao stubom porodice i opisivao je kao snažnu ženu.

8. VISINA JE SAMO BROJ

Iako to na prvi pogled ne izgleda tako, zbog toga što je uvek sam na bini, Kevin je izuzetno nizak. Sa svojih 163 centimetra on je verovatno jedna od najnižih osoba u Holivudu. Njegova visina je bila tema brojnih šala, a najupečatljivi događaj se zbio na dodeli nagrada Oskar 2015. godine kada je bio tema viceva domaćina Nila Patrika Herisa.

Žestoki frajeri Holivuda: 10 najsnažnijih muškaraca ikada

9. GAĐALI SU GA PILETINOM

Početak njegove karijere je bio sve samo ne ugodan. Ostavio je posao koji je radio i odlučio se za avanturu u industriji komedije. Publika na stand up nastupima zna često biti nekulturna i probirljiva i nije ju lako zadovoljiti. Pored brojnih negativnih iskustava najgore je bilo kada ga je na jednom nastupu neko iz publike gađao piletinom, a ostatak publike mu zviždao. Sve to je izdržao i uspeo da ostvari zavidnu karijeru u ovom teškom poslu.

10. RADIO KAO PRODAVAC CIPELA

Fascinantan je podatak šta su sve radile brojne slavne ličnosti pre nego što su postale popularne. Kada je završio srednju školu Hart se zaposlio kao prodavac u radnji obuće i bio je jedan od najuspešnijih radnika. Iako je bio uspešan u tom poslu, odluio se da pođe za svojim snom i kako sam kaže to je bila prelomna tačka koja ga je dovela do pozicije u kojoj se sad nalazi.

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *