8 stvari koje niste znali o Krisu Pajnu - Men`s Health

8 stvari koje niste znali o Krisu Pajnu

Pogledajte i 10 najuticajnijih akcionih filmova ikada

1. MESTO I DATUM ROĐENJA

Rođen je 26. avgusta 1980. godine u Los Anđelesu.

2. PRAVO IME

Njegovo puno ime je Kristofer Vajtlou Kris Pajn

3. PRVA ULOGA

Njegova prva uloga je bila 2003. godine u seriji ER, a iste godine se takođe pojavio u epizodama The Guardian i CSI: Miami.

Žestoki frajeri Holivuda: 10 najsnažnijih muškaraca ikada

4. NIJE BIO U UŽEM IZBORU NA PRVOJ AUDICIJI ZA STAR TREK

Reditelj Džej Džej Abrams koji je režirao prva dva filma ove franšize ne može čak ni da se seti kasete sa audicije sa Krisom Pajnom.

Tek posle nagovora supruge, Abrams je pogledao traku i odlučio se za ovog talentovanog glumca.

“Imali smo završenu podelu za ostale uloge, ali nam je falio glavni glumac. Odabrali smo Pajna i nismo pogrešili. Mogu da kažem da je saradnja sa njim jedna od najzabavnijih u mojoj profesionalnoj karijeri, pa sam mu zato ponudio ulogu i u sledećem nastavku”, rekao je Abrams za New York Daily News.

5. BIO JE NA AUDICIJI ZA FILM AVATAR, ALI NIJE DOBIO ULOGU

Ovaj 35-godišnji glumac nije uvek imao sreće na kastinzima. Svoje čitanje na audiciji za film Avatar, Pajn je nazvao verovatno najgorom audicijom koju je ikad imao.

“Kako sam mogao da direktora kastinga pustim da prolazi kroz to teško iskustvo gledanja mene na audicji”, rekao je Pajn za RedEye.

“Na pola audicije sam samo stao, a ona (direktor kastinga) se smejala. Nisam se uvredio jer sam bio svestan da sam prilično loš, pa sam se samo pozdravio s njom i izašao”, rekao je Pajn.

Kris Pajn: Metabolički trening za čelične mišiće

6. ŠUŠKALO SE DA IZLAZI SA TV RIJALITI ZVEZDOM VAIL BLUM

Pročitajte i  Kultura iscrtavanja tela: Naj tetovaže NBA košarkaša

Prema rečima sajta Who’s Dates Who, Pajn je bio u vezi sa glumicom Veil Blum, zvezdom Vanderpump Rules. Američka žuta štampa ga je međutim optužila za neverstvo, tvrdivši da je bio u društvu druge žene za vreme snimanja filma u Kanadi.Na kraju je otkriveno da su te informacije bile lažne.

Mladi glumac su takođe bio povezivali i sa starletom Odrin Petridž, glumicom Olivijom Mun i modelom Dominik Pik. I pored svih tih informacija, Pajn se trudi da sakrije svoj privatni život, a ujedno je jedan od retkih glumaca koji nije prisutan na društvenim mrežama. To mu je potpuno dosadno i neinteresantno.

7. ŽESTOKI MOMAK: PROBLEMI SA ZAKONOM

Za vreme snimanja filma “Z kao Zakarija” na Novom Zelandu, Kris je jedne večeri otišao u lokalni pab sa ekipom sa seta i svojom tadašnjom devojkom Iris Bjork. Na povratku ka hotelu zaustavila ga je policija i tražila da uradi alko test. Rezultat je pokazao da ima nedozvoljene procente alkohola u krvi, pa je optužen za vožnju u alkoholisanom stanju.

Ubrzo se našao pred sudijom za prekršaje, a njegov advokak je tražio da prođe bez teže optužnice, jer bi to moglo da ugrozi njegovu karijeru. Na kraju je sud doneo odluku da ga kazni sa oduzimanjem šestomesečne saobraćajne dozvole na teritoriji Novog Zelanda.

8. ČIME SE BAVIO PRE NEGO ŠTO JE POSTAO GLUMAC?

Kris Pajn je radio u restoranu i pekari. Takođe je kratko vreme radio na građevinskim radovima, a kasnije je priznao da ovaj posao nije potrajao dugo jer nije bio previše tome u tome.

 

 

 

 

 

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *