Spremite kokice: 13 filmova u kojima ćemo uživati ove jeseni - Men`s Health

Spremite kokice: 13 filmova u kojima ćemo uživati ove jeseni

1. SULLY

U novom filmu Klinta Istvuda, Tom HEnks glumi kapetana Česlija Salenbergera, koji je januara 2009. godine svojom prisebnošću i velikim iskustvom uspeo da spase svih 155 putnika na letu 1549 U.S. Airways-a, kada je spustio avion na reku Hadson, u Njujorku, piše ElleAvion su oštetila jata ptica koja su uletela u oba motora aviona i kapetan nije imao ni vremena ni mogućnosti da letelicu okrene i vrati na aerodrom LaGvardiju…

2. SNOUDEN

Ovaj film režirao je čuveni Oliver Stoun, a priča prati bivšeg obaveštajca agencija CIA i NSA koji je odlučio da razotkrije najmračnije tajne Amerike o špijunaži i ugrožavanju privanosti. Film u kome glavnu ulogu ima Džezef Gordon-Levit, Šeilen Vudli se pojavljuje u ulozi njegove devojke.

3. THE MAGNIFICENT SEVEN

Kada mirni gradić, Rose Creek, postane meta bogatog i okrutnog industrijalca (Peter Sarsgaard), meštani će biti primorani da pravdu potraže upravo od onih koji sa pravdom nemaju baš najbolji odnos. Ekipa koja staje na stranu nezaštićenih ljudi sastoji se od kockara, lovaca na ucene i ostalih odmetnika. Antoan Fukua potpisuje režiju filma The Magnificent Seven, rimejka vesterna iz 1960. godine.

Otkrijte i 10 najboljih filmova Silvestera Stalonea

4. MASTERMINDS

U komediji Jareda Hessa, Zach Galifianakis glumi još jednog od njegovih čudnih sanjara, vozača kamiona koji biva namamljen u zločinu njegoog vampirskog kolege, a to je Kristen Vig. On se nalazi u nevolji sa zločincem (Oven Wilson) i ubicom (Džejson Sudejkis), ali je teško verovati da su oni strašniji od njegove bivše devojke, koju igra Kejt Mekinon.

5. ROĐENJE NACIJE

Ostvarenje “Nate Parkera, “The Birth of a Nation” je snažna priča o svešteniku Netu Tarneru (Nejt Parker), koji je ujedno i rob u belačkom domaćinstvu na jugu SAD-a, čiji vlasnik (Armi Hamer) koristi njegove propovedi da drži pod kontrolom neposlušni deo robova. Nakon što biva svedok brojnih zlostavljanja i zverstava nad njegovim sunarodnicima, Nate organizuje ustanak u nadi da će povesti narod u slobodu.

6. RAČUNOVOĐA

Računovođa je film režisera Gevina O’ Konora koje prati život jednog prilično neobičnog čoveka. Odrastanje Krisa Vulfa bilo je propraćeno roditeljskom verom da je njihovo dete zasigurno stvoreno za više od onoga što je pokazivao, ali zanimljivo je da on svoje istinsko lice nikada do kraja i nije otkrio. Jer to bi značilo da maska dosadnog računovođe spada, a ispod nje ostaje lice kriminalca i plaćenog ubice…

7. AMERICAN PASTORAL

“American Pastoral” prati život obične američke porodice tokom socijalnih nemirna 60-ih godina. Sejmor “Swede” Levov uspešni biznismen i srednjoškolski sportista koji je zasnovao porodicu s bivšom kraljicom lepote Dawn. Njihovi životi se okrenu naglavačke kada Meri, njihova ćerka tinejdžerka, nestane. Saznanje da je njihova ćerka optužena za dizanje u vazduh lokalne pošte u potpunosti razori njihov život. U poslednjem pokušaju da spasi svoju porodicu Sejmor kreće u potragu za svojom Mary.

Pročitajte i  10 stvari koje niste znali o "Igri prestola"

Pročitajte i 10 filmova iz 2015. koje ćemo sigurno opet gledati

8. INFERNO

Ove jeseni dvostruki oskarovac Ron Hauard („Blistavi um”) i dvostruki oskarovac Tom Henks po treći put udružuju snage i donose nam Inferno. Robert Langdon se budi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi onoga što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana i odjednom se nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Sienne Bruks i njegovog sopstvenog poznavanja simbolizma, Robert će istovremeno da pokuša da pobegne, ali i reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada sreo.

9. DOCTOR STRANGE

Doctor strange je dugo bio stub Marvelovog sveta stripova. “Doctor strange“ je mnogo više od običnog filma o superherojima, jer uključuje i misticizam, manipulaciju vremenom i alternativne dimenzije. Cumby glumi neurohirurga koji nakon strašne nesreće počinje da dobija mistične, magijske moći. Uz pomoć Acient one (Tilda Svinton) i Karl Morda (Chwetel Ejiofor) on će pokušati da spasi svet…

10. MANCHESTER BY THE SEA

U Manchester by the Sea, Dejmon će glumiti vodoinstalatera koji živi u Bostonu, ali se ipak mora vratiti u rodni grad Mančester kada mu umre brat. Tamo saznaje kako mora brinuti o bratovom 16-godišnjem sinu. Veoma brzo sam počinje da se lomi i raspada, zbog tajne tragedije iz prošlosti

I crtaći su za muškarce: 8 životnih lekcija koje smo naučili iz dečjih filmova

11. ALLIED

Novi film s Bredom Pitom i Marion Kotijar u glavim ulogama – ‘Allied’. Radi se o špijunskom trileru s ljubavnom pričom, smeštenom u periodu Drugog svetskog rata. Film je režirao oskarovac Robert Zemeckis koji je poznat kultnom filmu ‘Forest Gamp’.

12. ASSASSIN’S CREED

Callum Lynch, čiji lik igra Majkl Fasbender otkriva da je potomak tajnog društva „Asasina” zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Lynch se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

13. DEEPWATER HORIZON

Film “Deepwater Horizon” je drama inspirisana istinitim događajima koji su pre šest godina zadesili meksički zaliv. U priči o eksploziji naftne bušotine i prolivanju ogromne količine nafte, glavne uloge igraju Mark Valberg, Kejt Hadson, Đina Rodrigez, Kurt Rasel i Džon Malkovič.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *