Žene otkrile šta misle o muškim frizurama: 8 stvari koje najviše (ne) vole - Men`s Health

Žene otkrile šta misle o muškim frizurama: 8 stvari koje najviše (ne) vole

Žene u svojim 20-im, 30-im i 40-im godinama su kroz niz ispitivanja otkrile šta im se to sviđa i šta bi to volele da promene u slučaju muških frizura. 

OBOŽAVAJU: PRSTI U KOSI

Vaša kosa bi trebalo da bude dovoljno duga da vaša devojka može da provlači prste kroz nju. A svi znamo da žene vole ovu vrstu aktivnosti. Na kraju krajeva i vi ćete uživati u ovoj vrsti slatke intimnosti. Isplatiće vam se sav trud u vidu puštanja, negovanja i oblikovanja kose.

EURO 2016: 5 najgorih frizura ovogodišnjeg prvenstva

DUŽINA FRIZURE: PREDUGA ILI PREKRATKA KOSA

Još jedna stvar koja je važna pripadnicama nežnijeg pola je i sama dužina kose. I dok muškarci preferiraju dugu kosu kod žena, situacija je potpuno drugačija u slučaju žena.

Žene smatraju da je najbolje da muške frizure budu srednje dužine.

KOSA MORA DA BUDE STILIZOVANA

Žene vole moderne i lepo oblikovane frizure. Postoje brojni stilovi muških frizura, ali najvažnija stvar je da kosa bude uredna i lepo oblikovana. Zato je neophodno kosu skraćivati na svake tri do četiri nedelje. Uvek budite uredni, jer će vas na taj način i okolina doživljavati na pozitivniji način, a sa druge strane nikad se ne zna da li ćete naleteti na zgodnu cicu.

Nega kose: 5 grešaka koje ste sigurno napravili

NIKAKO PREVIŠE PREPARATA

Previše preparata na kosi muškarca zaista odbija žene. U slučaju upotrebe preparata vodite se dobro poznatom rečenicom – manje je više. Uvek stavite malo proizvoda dok oblikujete frizuru, a zatim postepeno dodajte još ako vam je potrebno.
Redovno kosu perite dobrim šamponima i regeneratorima za kvalitet vlasi, a za oblikovanje frizure birajte proizvode koji nisu previše masni.

Pročitajte i  Veliki povratak džinsa

SREĐENA POČETNA LINIJA KOSA

Uredna frizura bez neurednih delova oko zulufa i na vratu je veliki plus kod ženske populacije. Žene su u velikoj većini u samom ispitivanju kao najneatraktivnijim opisale upravo muškarce sa zapuštenom frizurom.

NE PRIKRIVAJTE ĆELAVOST

Sve žene se slažu da više vole muškarce koji ne prikrivaju svoju ćelavost nego one koji to pokušavaju da urade na neuspešan način. Ako ste primetili da gubite kosu, izaberite frizuru koja će odgovarati novonastalim okolnostima.

Otkrijte i Savršene frizure za muškarce koji gube kosu

NEMOJTE DA SE FARBATE

Osim ukoliko nemate prirodno svetlu kosu ili ste proveli dovoljno vremena na suncu koje je uticalo da vam kosa posvetli, ne bi trebalo da farbate kosu. Žene baš nisu oduševljene da sa svojim partnerima pričaju o nijansi farbe za kosu, to su ipak teme za razgovore sa najboljom prijateljicom.

MUŠKA PUNĐA? DOBRO RAZMISLITE!

Većina žena ne voli punđe na muškarcima i opisuju ih kao bezidejnim, nedefinisanim i neurednim. Nema mnogo muškaraca kojima ova frizura dobro stoji, osim naravno Zlatana Ibrahimovića.

Muška punđa: Šta žene misle o ovom trendu?

D.R.Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *