Zaboravite Ledeni izazov: Društvene mreže zapalio trend "22 skleka"! - Men`s Health

Zaboravite Ledeni izazov: Društvene mreže zapalio trend “22 skleka”!

Sećate se Ledenog izazova koji je zapalio društvene mreže 2014. godine? Novi trend u istom duhu sada kružni internetom, a poznat je kao Izazov 22 skleka.

Ovaj izazov je pokrenula organizacija 22KIll, a zahteva da ljudi postavljaju snimke izvođenja sklekova sve dok se ne postigne rekord od 22 miliona sklekova.

ZAŠTO BAŠ 22?

Pitate se šta znače ovi brojevi i zašto je cilj da se izvede 22 skleka?

Šokantni rezultati pokazuju da u proseku 22 veterana dnevno izvrši samoubistvo u SAD-u. Izazov od urađenih 22 sklekova bi trebalo da podigne svest o važnosti prevencije samoubistva veterana i da oda počast muškarcima i ženama koji su svoje živote rizikovali braneći svoju zemlju, piše Tech Times.

POZNATI KOJI SU SE UKLJUČILI U IZAZOV

Do sada su se u izazov uključili brojni moćni muškarci iz Holivuda.

„Budite snažni, imajte vere, nastavite da se borite protiv zla i uvek verujte u bolje sutra“, napisao je moćni Dvejn Džonson na Instagramu, pružajući podršku veteranima.

Kapetan Amerika, Kris Evans je takođe učestvovao u izazovu, a njegov pas Dodžer mu je pružao podršku i malo ga ometao u izvođenju sklekova. Naime, pas nije dopustio da ga Evans ignoriše dok radi sklekove, a kada je pokušao da ga skloni u stranu, pas je nastavio da ga liže po licu.

 

Trend Marvelovih junaka koji su se priključili izazovu se nastavlja učešćem Čuvara Galaksije Krisa Prata, koji je izazov 22 sklekova izveo sa svojom ženom.

Izazovu su se priključili i Skot Istvud, Džon Krasinski, Džeremi Rener, Čedvik Bosmen, a jedva čekamo da vidimo koje će poznate ličnosti pokušati da odgovore na ovaj izazov.

Pročitajte i  Veća produktivnost: Lista obaveza za bolji uspeh u poslu

Hoće li ovaj novi internet izazov nadmašiti Ice Bucket Challenge, ostaje nam da vidimo.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *