Njima nijedna ne može da odoli: 5 najseksepilnijih muških sportova - Men`s Health

Njima nijedna ne može da odoli: 5 najseksepilnijih muških sportova

Globalno popularna aplikacija Tinder otkrila je koji su to muški olimpijski sportovi najprivlačniji pripadnicama nežnijeg pola…

Emotivno zbližavanje sportista tokom Olimpijskih igara je vrlo česta pojava. U prilog tome ide i činjenica da su se tokom Igara u Riju prodala najveća količina prezervativa do sada u Olimpijskom selu. Prema navodima aplikacije za upoznavanje Tinder, veliki broj sportista postao je aktivan na ovoj društvenoj mreži po dolasku u Rio.

RIO 2016: Šta jedu najbolji olimpijski sportisti?

Zvezde poput Simone Manuel i Rajana Lohtija primećene su kao vrlo… aktivne, što je nekima od njih donelo ozbiljne probleme nakon povratka kući. Da ne pominjemo slučaj Juseina Bolta! Ljudi iz ove kompanije su pratili aktivnost sportista i na osnovu toga objavili podatke o najseksi muškim sportovima prema percepciji njihovih koleginica.

DŽUDO

Nema misterije zašto je ova drevna japanska borilačka veština vrlo seksi. Džudo na japanskom znači “na nežniji način”, i gaji ljudsku poniznost i balans, što se smatra vrlo poželjnom osobinom kod ljubavnika.

Gimnastika: Može i bez tegova

TENIS

Teniseri imaju specifičnu telesnu građu, vitka i izdefinisana tela koja su vrlo privlačna ženskoj populaciji. Bez obzira koji sport preferirate, potrebno je da budete fizički aktivni jer će vam to pomoći da budete bolji i u krevetu. Nauka je otkrila povezanost između vežbanja i bolje erekcije i orgazma.

 

STRELJAŠTVO

Neki psiholozi su ubeđenja da su strelci popularni zbog svojih strelačkih talenata koji privlače žene još od davnih vremena.

Pogledajte i Trening za olimpijsku snagu i brzinu koji prži masne naslage

GIMNASTIKA

Znate kakva postoje verovanja o talentima fleksibilnih i gibkih ljudi. Gimnastika razvija sve mišićne grupe pa su takmičari koji se bave ovim sportom spremni za različite fizičke aktivnosti, uključujući različite vrste seksa.

Pročitajte i  Jelovnik nepobedivog: Kako se hrani najbrži čovek ikada?

DIZANJE TEGOVA

Dizanje tegova gradi jake mišiće i moćno telo, a upravo te atribute žene nalaze atraktivnim. Plus, sve to trzanje i ispuštanje zvukova čini ovaj sport vrlo seksiepilnim…

 

D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *