RIO 2016: 10 sportista koje morate da zapratite na Instagramu - Men`s Health

RIO 2016: 10 sportista koje morate da zapratite na Instagramu

Takmičenja na Igrama u Riju su u punom jeku, a sportisti pored sportskih obaveza pronalaze vreme da budu aktivni na društvenim mrežama.

Ukoliko ste pasionirani ljubitelj sporta i Olimpijskih igara, ove sportiste morate da zapratite na Instagramu:

Otkrivamo: Zašto pojedini sportisti u Riju imaju crvene krugove na koži?

JUSEIN BOLT

Slavni atletičar je svoju prepoznatljivu harizmu preneo i na društvene mreže. Bez obzira da li pozira sa pripadnicima brazilskih specijalnih jedinica, provodi vreme sa legendarnim Peleom ili pokazuje riznicu svojih medalja, uvek je u centru pažnje. 

 

A photo posted by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) onAug 2, 2016 at 1:18pm PDT

MAJLS ČAMLI-VOTSON

Ovaj američki mačevalac je uspeo da razbije stereotip o mačevanju. Zbog svojih tetovaža i ekcentričnog načina oblačenja, ali i sportskih uspeha postao je ozbiljna Instagram zvezda koju i vi treba da pratite.

TOM DEJLI

Britanska senzacija u skokovima u vodu Tom Dejli voli svetla velike scene. Obožava selfije i redovno stavlja video zapise svojih napornih treninga. Jedan je od velikog broja slavnih koji putem društvenih mreža voli da pokaže svoje isklesano telo.

Pogledajte i 16 zanimljivosti o Olimpijskim igrama u Riju

 

A photo posted by Tom Daley (@tomdaley1994) onAug 4, 2016 at 3:25pm PDT

DEANDRE DŽORDAN

Za druženje sa tigrovima ove godine je zadužen američki košarkaš Deandre Džordan. Zbog svoje pojave, često tragikomičnih situacija na terenu i raznih avantura koje objavljuje na društvenim mrežama, postao je jedna od omiljenih faca među brojnim sledbenicima.

 

A photo posted by DeAndre Jordan (@deandrejordan6) onJun 25, 2016 at 8:40am PDT

RUSLAN ŽAPAROV

Malo ljudi je pre Olimpijskih igara čulo za tekvondistu iz Kazahstana Ruslana Žaparova. Sjajan momak, koga ćete teško nadmašiti u šalama o Boratu.

Saznajte i Zašto olimpijski sportisti nose šarene trake po telu?

 

A photo posted by Ruslan Zhaparov (@ruslanzhaparov) onApr 30, 2016 at 7:35am PDT

MAJKL FELPS

Pročitajte i  Instaspremni za Instagram: 5 saveta za savršenu fotku

Kada govorimo o društvenim mrežama, Felps je gotovo jednako aktivan kao i u bazenu. Iako su mu ovo sasvim sigurno poslednje Olimpijske igre, slavni plivač ne treba da brine za prisustvo u javnosti s obzirom na karijeru koja ima na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Michael Phelps (@m_phelps00) onJul 31, 2016 at 7:45pm PDT

MANU ĐINOBILI

Legendarni argentinski košarkaš je vrlo aktivan na Instagramu. U poslednje vreme objavljuje veliki broj slika iz olimpijskog sela u kome se može videti veliki broj vrhunskih sportista. Pohvalio se i slikama sa svojim klupskim kolegama, Australijancem Petijem Milsom i Francuzom Borisom Dijaom, koji se takođe takmiče na Olimpijskim igrama.

 

A photo posted by Manu Ginobili (@manuginobili) onAug 1, 2016 at 7:40am PDT

KAJLEB DRISEL

Mladi američki plivač Kajleb Drisel već ima jedno zlato u štafetnoj trci 4×100 metara slobodnim stilom. Na društvene mreže uglavnom postavlja slike sa svojih treninga, kao i one sa brojnih putovanja uključujući one iz hotelskih soba i sa spa tretmana.

 

A photo posted by caelebdressel (@caelebdressel) onJul 16, 2016 at 6:21pm PDT

DŽON OROSKO

U timu američke gimnastičke reprezentacije Orosko ima važno mesto zbog svojih kvaliteta, ali i neobičnog karaktera i pokeraškog izgleda lica. Dovoljno razloga da ga i vi pratite na društvenim mrežama.

 

A photo posted by John Orozco (@johnorozcousa) onJul 7, 2016 at 2:58pm PDT

RIO 2016: Šta jedu najbolji olimpijski sportisti?

DEJVID RUDIŠA

Neverovatan je doživljaj videti najboljeg atletičara na 800 metara u istoriji kako provodi vreme na farmi u svojoj rodnoj Keniji. Instagram profil Dejvida Rudiše obiluje slikama iz ove afričke zemlje, porodice i sa brojnih takmičenja na kojima nastupa.

 

A photo posted by David Rudisha (@rudisha800m) onJul 8, 2016 at 9:04pm PDT

D.R.

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *