Ugojio se 31 kilograma kako bi jednoj devojci olakšao mršavljenje - Men`s Health

Ugojio se 31 kilograma kako bi jednoj devojci olakšao mršavljenje

LUDOST ILI NE?

Kako bi motivisao svoju klijentkinju Alisu Kejn, koja je imala problema sa gojaznošću i motivacijom, njujorški fitnes trener Adonis Hil je svoje savršeno isklesano telo pretvorio u neprepoznatljivo ugojivši se 31 kilogram. Mnogi će pomisliti da je ovo sulud potez fitnes trenera, ali Hil je želeo da dodatno motiviše Alisu da se izbori sa viškom kilograma.

Upoznajte čoveka koji može da pojede 10.000 kalorija

KAKO JE TO USPEO?

Pre svega je počeo sa velikim unosom kalorija, pa je za doručak jeo obilje glaziranih krofni, ručao je uglavnom hot dogove i pice, a za večeru je uživao u hamburgerima. Ovaj njegovom proces gojenja je praktikovao u trajanju od tri meseca, a uz obilje hrane redovno je pio i gazirane sokove.

U trećem mesecu svog procesa gojenja je hospitalizovan zbog visokog krvnog pritiska. Doktori su ga upozorili da će ovaj način ishrane ostaviti trajne posledice na zdravlje.

POVRATAK U FORMU

Kada su zajedno krenuli sa treninzima izbacio je brzu hranu, a u ishranu ubacio namirnice bogate niskim vrednostima ugljenih hidrata, proteinima i zdravim mastima.

Nakon četiri meseca napornih treninga i zdrave ishrane Hil je smršao 25 kilograma, a njegova sledbenica Alisa čak 26 kilograma.

Da bi njihov napredak bio brži i bolji, njujorški fitnes guru je uneo velike promene u način ishrane. Dan je počinjao u pet sati uz obavezan doručak u kojem su dominantne namirnice bile ovsena kaša i jaja.

Upoznajte čoveka koji je smršao 182 kilograma

Za ručak je uglavnom birao piletinu i ribu uz obaveznu rižu i dosta povrća. Nakon napornih dana u teretani sa ostalim klijentima, energiju je vraćao mesnim obrocima za večeru. Zbog velikog broja treninga tokom nedelje imao je dovoljno prostora da se s vremena na vreme počasti brzom hranom i slatkišima.

Pročitajte i  SPREMNI STE ZA TRANSFORMACIJU? Ovih 5 stvari treba da znate o izgradnji mišića!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *