Pas kao mamac za devojke: Ove rase šarmiraju u svakom parku - Men`s Health

Pas kao mamac za devojke: Ove rase šarmiraju u svakom parku

BASENJI

Faraoni u drevnom Egiptu su voleli ovu rasu pasa, pa je jasno da ste se odlučili za kraljevsku rasu. Interesantno je da basenji ne umeju da laju, ali zato jodluju, što im daje drugačiju i luckastu boju glasa, koju žene obožavaju.
Šetajući ovu rasu pasa, moći ćete da prepoznate inteligentnu ženu ako vam priđe i upita: “Da li je to basenji? Da li je tačno da su ih imali još faraoni i da ne umeju da laju?”

ZLATNI RETRIVER

Kada imate zlatnog retrivera, jednostavno mislite da je svaka devojka imala jednog kad je bila mala ili da je u najmanju ruku uvek želela jednog retrivera. Ako imate zlatnog retrivera, to je na neki način kao da varate, jer ovaj pas pokazuje da ste aktivan muškarac sa klasičnim stilom i proverenim ukusom za slatke pse.

Vaša devojka ima psa? Evo šta morate da imate na umu!

Glupava faca koju retriveri prave kada brekću je neodoljiva, a kad ga šetate, možete da očekujete da će vam prići žena izrazitog sportskog duha i upitati vas da li vaš pas voli da pliva. Recite: “Da”.

PIT BUL

Pre svega, morate da imate na umu da postoji nekoliko vrsta pit bulova, a ne samo jedan. Neki će trčati po ceo dan dok će drugi spavati po 18 sati dnevno. U svakom slučaju, pit bul je pas koji kaže: “Teži sam od pit bula, ali sam dovoljno senzitivan da želim da usvojim jednog.”

Nemojte se samo truditi da ga pretvoriti u krvoločnog psa, jer to govori da ste kompletni kreten i da vam je orman prepun majica kratkih rukava sa motivima MMA.

Pročitajte i  Brada prema obliku lica

BILO KOJI MANJI PAS

Rase manjih pasa poput čivave, mopsa, pinča i bišona su postale veoma popularne poslednjih godina. Njihov životni vek je duži i potpuno su laki za održavanje, što modernim muškarcima itekako odgovara. Jesmo li spomenuli da su potpuni magnet za žene? Pripremite se da svaki put kad izađete u šetnji sa svojim ljubimcem, čujete: “Joj, kako je sladak!”Ako imate ovako malu rasu pasa, to će ženama potvrditi da ste dovoljno samouvereni da se ne plašite da šetate tako malog psa (koji se “tretira” kao pas za ženski pol). Uopšte nećete morati da prilazite ženama, jer će vaši mali ljubimci biti srećni da to učine umesto vas.

Pročitajte i Ovo su najbolji psi za muškarce

HASKI

Haski je super izbor za kućnog ljubimca iz jednog jednostavnog razloga: neodoljivo su. Njihovo belo krzno i lepe oči privlačiće pažnju gde god se pojavite. Ukoliko ste srećnici, kupićete haskija sa heterohromijom, odnosno sa očima različite boje, a ovo je nešto za čim će sve žene potpuno odlepiti. Izvedite ga u šetnju, igrajte se loptom i samo čekajte da žene počinju da prilaze Rajanu Goslingu među psima.

A.J.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *