5 „muških“ filmova koje ove godine nećemo propustiti - Men`s Health

5 „muških“ filmova koje ove godine nećemo propustiti

DEADPOOL (premijera 10. februara)

Dedpul nije klasična priča o superherojima, već je spoj Marvelovog heroja, koga igra harizmatični Rajan Rejnolds i zabavne komične priče. Ukoliko želite da se zabavite i uživate u filmu, Dedpul vas neće izneveriti.

Pročitajte i Dedpul ima duhovitu i vrlo poučnu poruku za sve nas

BETMEN VS. SUPERMEN: DAWN OF JUSTICE (25. mart)

Sa nestrpljenjem iščekujemo duel dvojice najvećih superheroja – Betmena i Supermena. U ulozi Betmena odnosno Brusa Vejna gledaćemo Bena Afleka dok će Klarka Kenta tj. Supermena igrati kao i ranije Henri Kavil.

X MEN: APOCALYPSE (19. maj)

Dženifer Lorens, Majkl Fasbender i Džejms Mekevoj su se vratili, a uz njih u nastavku X mena igraju i Sansa Stark iz serije “Igra prestola” tj. Sofia Tarner, Taj Šeridan, Ben Hardi i Kodi Smit Mekfi.

Saznajte i 10 filmova koje željno iščekujemo u 2016. godini

BORN 5 (29. jul)

Ako ste zapitali zašto se Džejson Born vratio kada je konačno dobio nešto nalik starom životu, morate da pogledate peti nastavak priče o Bornu. Međutim, ako se već Met Dejmon vratio na platno, a Pol Gringres odlučio da režira fillm, razlog za povratak Borna je sigurno prilično dobar.

PASSENGERS (23. decembar)

Trenutno bi svako želeo da na filmskom setu ima Dženifer Lorens i Krisa Prata. Njih dvoje tumače glavne uloge u filmu Passengers, u kome se prikazuje putovanje u budućnost svemirskim brodom, gde bi svi putnici trebalo da spavaju tokom putovanja, ali se Kris Prat ipak budi. Nakon brojnih dilema, odlučuje da ne može da uspe bez društva, pa budi i lik koji igra Dženifer Lorens. Da li je u pitanju najveći romantični gest ili bezuslovna sebičnost?

Ako jedete kokice dok gledate film, ovo će vas zanimati

A.J.

Pročitajte i  PARTNERSTVO VELIKANA: Aston Martin u Formuli 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *