11 trilera u čijim svetovima vam preporučujemo da se izgubite, emituje ih Netflix - Men`s Health

11 trilera u čijim svetovima vam preporučujemo da se izgubite, emituje ih Netflix

Vreme je idealno da sebi odvučete pažnju uvlačenjem u neke uzbudljive svetove, kakve vam nude trileri.

Ubrzajte rad srca bez produženih efekata stresa koje bi ostavili horor filmovi.

Blago zasnovan na stvarnim životnim događajima oko tajanstvenog Zodijaka, serijskog ubice. Ovaj film prati jednog policajca, jednog karikaturistu i jednog novinara koji pokušavaju da otkriju ko je ubica, dok ubica medijima ostavlja zagonetke koje treba rešiti.

Bredli Kuper tumači pisca koji se bori sa sobom, Edija, a kome nude misterizne pilule zahvaljujući kojima može da iskoristi 100% svog mozga. On ubrzo postaje jedan od najbogatijih ljudi, ali se, takođe, suočava sa užasavajućim nuspojavama.

Ovaj psihološki triler prikazuje porodicu koja se nalazi na  putu za vreme Dana zahvalnosti. Kada se njegova mlađa ćerka povredi, Rej odlazi sa svojom suprugom da je odvede u najbližu hinu pomoć. Dok on čeka ispred, ćerka i majka su na rendgenu, odakle misteriozno nestaju. Kada se to desi, Rej je ubeđen da je u čitav slučaj umešana bolnica.

Uverena da je njen suprug vara, Ketrin (Džulijan Mur) angažuje Kloi, pratnju, da upozna njenog supruga kako bi na taj način testirala njegovu vernost. Stvari se izmiču kontroli kada se odnos između njih troje intezivira.

Rajan Gosling igra kaskadera u L.A.-u, koji je mesečno angažovan kao vozač za iskusne kriminalce u begu. Goslingov lik se sprijatelji sa svojom komšinicom i njenim maloletnim sinom, a zatim pristaje da pomogne njenom suprugu u pljački milion dolara, kad on izađe iz zatvora. Kada sve pođe po zlu, on mora da zaštititi majku i sina.

Mladi programer je izabran da učestvuje u revolucionarnom eksperimentu o veštačkoj inteligenciji, gde je njegov zadatak da ocenjuje ljudske kvalitete visoko naprednog humanoida Ave.

Pročitajte i  Kontroverzne scene seksa: 7 filmova koji su šokirali svet

Kler Holt i Mendi Mur upuštaju se u hrabro istraživanje dubokih, tamnih voda kraj obale Meksika. Šta bi moglo poći po zlu? (Vi znate šta bi moglo poći po zlu.)

Kventin Tarantino donosi misteriju u stilu Agate Kristi, lociranu na američkom Zapadu neposredno nakon građanskog rata, sa bogatom glumačkom postavom koja uključuje Semjuela L. Džeksona, Kurta Rasela, Brusa Derna i Dženifer Džejson Lej.

Lili (Rut Vilson) je medicinska sestra koja se zbog posla seli u zabačenu vilu Nove Engleske u vlasništvu njenog pacijenta, starijeg romanopisca horora koji pati od demencije. Ubrzo Lili počinje da ispituje da li su uznemirujuće stvari koje se događaju u ovoj kući oživele pravo iz jedne od knjiga njenog pacijenta.

Nikolas Kejdž je kriptolog odlučan da locira istorijsko blago, krađom Deklaracije o nezavisnosti (koja sadrži mapu do plena na poleđini), u ovom avanturističkom filmu o Indiani Džpnsu.

1922. prati život farmera u Nebrasku, gde se on upušta u putovanje na kom će napisati priznanje o ubistvu iz njegove prošlosti. Film je adaptacija romana Stivena Kinga.

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *