Pre nego što počnete da igrate poker: Pročitajte ovaj tekst - Men`s Health

Pre nego što počnete da igrate poker: Pročitajte ovaj tekst

Od amatera do profesionalca – kada je ova igra u pitanju svi sanjaju dobitak. Ali bili jedno ili drugo, pre nego što se upustite u ovu igru, dostupnu i onlajn, trebalo bi da znate nekoliko važnih stvari.

Pre svega bi trebalo da znate da ovo nije obična igra kartama – ne morate da imate IQ kao Ajnštajn, ali da zahteva ozbiljnu koncentraciju i učenje.

Pre nego što počnete da igrate onlajn poker, trebalo bi da imate osnovno razumevanje matematike, da budete zainteresovani da napredujete i da se trudite da uvidite gde često grešite.

Upravljanje bankarskim računom je osnovno – nikada ne smete igrati van limita svog računa.

Intenzivno učite igru, istražujte članke, čitajte blogove, raspravljajte na forumima, sastajte se sa ljudima i razmenjujte iskustva. Primenjujte SWAT seanse sa prijateljima (jedan posmatra, dok drugi igra, na primer, i obrnuto) da biste lakše pronašli i ispravili greške.

Možete koristiti softver za podršku (Holdem Manager i HUD), dok igrate .

Što se tiče turnira uživo, generalno proučite svoje protivnike, da biste znali kako se ponašaju kada se klade na vrednost ili kada blefiraju. Analizirajte ponašanje drugih za stolom, nervozne reakcije itd.

Foto: Shutterstock

Ovo je 9 najboljih destinacija za ljubitelje kazino igara

Izvor: Men’s Health

Pročitajte i  13 lakih načina da budete najbolji tata na svetu
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *