Zvezda prve IQ žurke u Beogradu - novi IQOS 3 Duo uređaj - Men`s Health

Zvezda prve IQ žurke u Beogradu – novi IQOS 3 Duo uređaj

Svi koji su se proteklih nedelja pitali šta su zapravo IQ žurke i zašto ceo grad priča o novom konceptu provoda, prošlog četvrtka imali su prilike da se uvere da je „hajp“ – opravdan. Prostor omiljene gradske teretane Urban Hangar bio je mali da privim sve koji su želili da svoju pločicu stave u IQ zid i tako za stalno „kupe“ svoje članstvo u IQ klubu.

Alexandar Nut i domaća DJ podrška Aleksandra Duende i Akioki dizali su atmosferu celo veče, ali je i pored muzičkih zvezda regiona – elektropop dua Nipplepeople, jedan drugi “Duo“ ipak bio zvezda prve IQ žurke – novi IQOS 3 Duo uređaj, koji je tom prilikom imao svoju beogradsku premijeru. Moderan dizajn, brže punjenje, mogućnost dva konsekutivna korišćenja i nova copper boja samo su neke od performansa koje novi IQOS nudi, a u koje su prisutni mogli da se uvere.

Među prvi IQ-erima našli su se glumac Milutin Milošević, član Beogradskog sinidkata Ognjen Janković, direktor i osnivač Modnog studija Click Nenad Radujević, jedan od osnivača i direktor Bassivity izdavačke kuće Relja Milanković Rexona, kao i mnogi drugi.

Sasvim sigurno da je prva IQ žurka obeležila početak jesenje klubske sezone u Beogradu, pa nam ostaje da sa nestrpljenjem očekujemo i sledeću!

Foto: ND Studio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *