13 lakih načina da budete najbolji tata na svetu - Page 2 of 2 - Men`s Health

13 lakih načina da budete najbolji tata na svetu

7 KOLIKO BOMBONA MOŽE DA VAM STANE U USTA?

Koliko god da je, manje je od onoga što ja mogu. Ja sam kralj. Pakovanje neverovatnog broja maršmeloua u usta je moj jedini bogomdani dar.

8 DAJTE IM ZADATAK

Probajte da igrate nekoliko krugova igre Pronađi nešto. Ja sakrijem gomilu ćerkinih lutkica ponija, smeštajući trećinu na potpuno nemoguća mesta, osvajajući vreme da sedim na kauču i uživam u njihovoj histeriji.

9 UPUTSTVO ZA KORIŠĆENJE TELEVIZORA

Jadan TV. Imao je slavne dane i nepodeljeno obožavanje roditelja. Međutim, naša genera cija je stasala i upropastila sve što ima veze s televizijom. Ali, da budemo jasni: TV treba poštovati. Moja supruga i ja toliko lišavamo decu video-zabave da, kad im to dopustimo u autobusu ili avionu, da bi bili mirni tokom puta, ili kad nam je baterija na nuli, šarena kutija apsolutno vrši posao.

10 NADGLEDAJTE IGRALIŠTE

Objasnite deci da su odraslima sve sprave na dečjem igralištu zabranjene. Savet: prema dečjim raspravama na igralištu odnosite se s dostojanstvom i poštovanjem. Sačekajte da se stvar u potpunosti razreši pre nego što se odgegate do drugog oca koji verovatno samo pokušava da presedi deo duge subote, baš kao i vi.

11 VODITE IH NA KAMPOVA NJE (NEKU VRSTU)

Ako imate kuću, podignite šator u dvorištu i prespavajte s decom. Pre toga obasjavajte lica baterijskom lampom, pričajte strašne priče, naložite ispred i vatru, ako to nije protivzakonito. Kada deca zaspe, odšunjajte se do devojačkog kampa (vaše spavaće sobe) da se sretnete s devojkom koja vam se sviđa (vašom suprugom). Možda postignete gol u gostima.

12 NAUČNI RAD

Idite ih u kuhinju i mešajte sve što vam padne pod ruku. Uživaćete. I oni će, ali koga briga?

Pročitajte i  Pružite joj najbolji seks koji je ikada imala

13 UŽIVAJTE U PIĆU

Kad se dan približi kraju, a deca vas već obožavaju kao boga najlepših trenutaka, napravite sebi koktel. Naravno, vožnja u pijanom stanju je zabranjena u nekim državama, a vi ćete u nekom trenutku njihovog detinjstva morati da ih odvezete u Urgentni, ali kul. Na putu do bolnice pevajte s njima, ali neke reči pesme zamenite sa „kaka”, „piša” ili „noša”. Dobro vam ide, zar ne?

Najgora stvar koju možete uraditi u pokušaju da zabavite dete

Izbegavajte da se igrate pretvaranja. Deca su očajna u improvizacijama. Više će pričati o tome ko su oni odnosno ko se pretvaraju da su, nego što će trajati samo pretvaranje. Primer: Vi:Konačno sam te uhvatio svojim kleštima, Čudesna Devojko! Oni:Ne, tata! Ti si dobar, a ne zao. I moje ime je Super Čudesna Devojka. I ti si moj batler. I žensko si! I tako dalje, i tako dalje…

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

*Zapratite Men’s Health Srbija i na Instagramu >>> @menshealthsrbija

Foto: Shutterstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *