13 lakih načina da budete najbolji tata na svetu - Men`s Health

13 lakih načina da budete najbolji tata na svetu

Istorijski gledano, zabava ranije nije bila deo odnosa roditelj – dete. Roditeljska dužnost bila je striktno da štiti i opskrbi: odećom, hranom, eventualno posetom Diznilendu. Sada su roditelji Diznilend. Dugujete sebi uživanje u provodu sa ovim nerazvijenim ljudima, kada ste već bili dovoljno arogantni da učestvujete u njihovom stvaranju. Trik je jednostavan: zavrtite sve oko sebe!

Autor: Rob Kordri

1 PRENESITE SVOJ HOBI

Ako ste entuzijasta, biće i oni. Igrate golf? Postavite nekoliko šolja po sobi i smejte se njihovim prekratkim udarcima, a vi taman malo provežbajte.

2 SLAŽITE KOCKICE

Ako nemate lego, onda se ne razumemo i treba da prestanete da čitate ovaj tekst. Lego je najbolja igračka koja je ikad izmišljena. Kupite ih i pravite zajedno bilo šta.

3 IZGUBITE SE

Vozim unaokolo i puštam decu da mi govore gde da skrenem, levo ili desno, sve dok se ne „izgubimo”. Onda oni pokušavaju da nas vrate kući. Iako već znaju šta je GPS, ovo nekako uspeva da bude zabavno.

4 ISPRIČAJTE PRIČU

Nema potrebe da stvarate ep. Samo imajte na umu sredinu i kraj pre nego što počnete priču i trudite se da teče. Povežite neke situacije u priči s onima u njihovim životima. A onda ponovo sastavite klince jer ste ih potpuno zaludeli.

5 NAUČITE IH DA SE KARTAJU

Zamenite žetone i ostale uloge slatkišima, novčićima, kamenčićima, džeparcem, školarinom. Ako je kocka u koliziji s vašim verskim ubeđenjima, hmm…

6 UŽIVAJTE U TOTALNIM GLUPOSTIMA

Slina je vrlo popularna stvar među klincima, ali hoće li slina preslikati tekst iz stripa unatraške? Neće. Da li odskače ako se oblikuje u lopticu? Glupo pitanje. Pogodite šta može da radi obe stvari? Dečji silikonski git!

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Pročitajte i  Naučite kako da postanete kralj grila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *