Otvaranje izložbe "PRIRODA U POZITIVU" u organizaciji Delegacije EU u Srbiji i časopisa National Geographic Srbija - Men`s Health

Otvaranje izložbe “PRIRODA U POZITIVU” u organizaciji Delegacije EU u Srbiji i časopisa National Geographic Srbija

Izložba u organizaciji Delegacije EU u Srbiji i časopisa National Geographic Srbija, pod nazivom „Priroda u pozitivu“ biće otvorena 15. oktobra u okviru jubilarnog desetog festivala Green Fest koji se održava u Domu omladine Beograd.

Na izložbi ćemo videti 15 najboljih fotografija sa konkursa „Priroda u pozitivu“, koje će biti izložene u foajeu ispred Velike sale Doma omladine. Izložba skreće pažnju na neophodnost zaštite životne sredine, koja se nalazi i kao prioritet šestomesečnog finskog predsedavanja EU. Održivi razvoj uz uvažavanje prirode ključni je koncept kojim se vode razvijene zemlje u 21. veku.

Konkurs i izložba deo su kampanje #EUzaTebe, kojom se skreće pažnja na rezultate razvojne pomoći Evropske unije Srbiji. Od 2001. godine, EU je kroz brojne projekte uložila više od tri milijarde evra kroz bespovratnu pomoć, što je čini najvećim donatorom u zemlji.
Izložbu će u 19h otvoriti šef Delegacije EU u Srbiji, ambasador Sem Fabrici i glavni urednik časopisa National Geographic, Igor Rill. Oni će dodeliti i vredne nagrade autorima najboljih fotografija.

Za više informacija kontaktirajte EU info centar – info@euinfo.rs ili telefonom na 011/404-5400.

Pročitajte i  SPEKTAKULARNA REGIONALNA ŽURKA ADRIJA MEDIJE Aleksandar Rodić: Ovo je moj poklon vama! Svaka vam čast, ponosan sam na sve vas!
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *