MH tip Čino Darin: Ne baš latino priča - Men`s Health

MH tip Čino Darin: Ne baš latino priča

MH tip Čino Darin: Ne baš latino priča

Šta se sve može desiti kada neko jako poželi da ga svi vole a ima pištolj, najbolje zna mladi argentinski glumac kog gledamo u filmu Crni anđeo.

Rođen u Buenos Ajresu u Argentini 14. januara 1989, Čino Darin je najmlađi u porodici dramskih umetnika tri generacije. Njegov otac Rikardo Darin jedan je od najpoznatijih argentinskih glumaca, a baba i deda po ocu postali su izuzetno popularni zahvaljujući mnogim televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama. Čino je započeo profesionalnu karijeru 2010. u pozorištu i u televizijskim serijama, i vrlo brzo privukao veliku pažnju javnosti. Uloga u filmu Smrt u Buenos Ajresu donela mu je i prvu međunarodnu nagradu, a ubrzo nakon toga preselio se u Evropu, gde je snimio 12 filmova i četiri televizijske serije. Tumačio je jednu od glavnih uloga u filmu Kraljica Španije uz Penelope Kruz. Snimao je serije za HBO, Kanal 13, Antenu 3 i mnoge druge produkcije. Sada živi u Madridu, u Španiji. Njegova devojka Ursula Korbero takođe je popularna glumica. Ipak, momak deluje sasvim opušteno i pribrano za zvezdu tog kalibra.

View this post on Instagram

¿Vas a venir? @elangelpelicula #9deAgosto

A post shared by Chino Darin (@chinodarin) on

Men’s Health: Mora da nije bilo lako pripremiti se za ovu vrstu uloge i uskočiti u lik sa opasnim sociopatskim ponašanjem u Crnom anđelu, da li je bilo rizično kopati po tom delu sebe?
Čino Darin: Najvažniji deo u pripremi lika pre svega je poverenje u Luisa Ortegu i njegovu zamisao kao režisera. Odnos između Karlitosa i Ramona je nešto na čemu smo najviše radili, način na koji jedan drugog doživljavaju, kao i način na koji žele da budu doživljeni. Ortega je lik Ramona opisao u samo jednoj rečenici u filmu: „Ramon želi da bude poznat“. Na taj način sam shvatio da je moj lik voljan da učini sve da bi to postigao.

Kao i uvek kad su posredi ovakva ostva­renja, neki momci i devojke neizbežno će se identifikovati s Ramonom, šta ti misliš o tome?
Mislim da je Ramon simpatičan momak, ali isto tako predstavlja prazan ideal. Usredsređen je na cilj, ali ignoriše činjenicu da je najvažnija stvar sam put ka cilju. Traži svoj identitet na pogrešnom mestu. Mislim da nije primer koji treba slediti, ali je svakako lik koji zaslužuje da bude voljen.

MH tip Čino Darin: Ne baš  latino priča

Odnos između dva glavna lika prilično je „klizav”, teško je reći ima li među njima seksualne privlačnosti ili ne; kako je tvoja devojka to doživela i koje si trikove koristio da taj deo uloge učiniš tako uverljivim?
Igramo igru zavođenja. Mislim da na neki sopstveni način svako od nas igra istu igru svakodnevno, manje ili više, bolje ili lošije. Morao sam malo da eksperimentišem na probama dok nisam otkrio taj magnet koji postoji između likova. Smatram da ne treba definisati vrstu ljubavi koja postoji između Karlitosa i Ramona, suvišno je. To može biti kako homoerotski odnos tako i međusobni odnos divljenja dvojice kolega, prijatelja ili bilo koga drugog. Nema potrebe etiketirati ih. Ljubav je sama po sebi takva, hirovita.

Pročitajte i  JEDNA EKIPA, JEDAN TENK, JEDNA MISIJA. MH vas vodi na najgledaniji ruski akcioni film "T-34"!

Postao si popularan glumac, baš kao što je i tvoj otac. Šta je bila njegova najvažnija uloga u tvom životu?
Najvažnija uloga oca je, bez sumnje, oplodnja… To je jedina neophodna funkcija za život deteta, sve ostalo je relativno. Ipak, smatram da, u idealnom slučaju, roditelji uče decu pravim vrednostima koje ih kasnije vode kroz život. Sve je to velika lutrija. Što se mene tiče, imao sam sreće sa ocem „koji mi je zapao“. On je jedna od najboljih osoba koje poznajem, a poznajem ih baš mnogo.Po tvojoj figuri reklo bi se da si verovatno prilično redovan vežbač.

MH tip Čino Darin: Ne baš  latino priča

Kako izgleda tvoj nedeljni plan treninga?
Uh! Poslednji put savesno sam trenirao 2016. godine. Od tada sam se vraćao treninzima povremeno, ali ću uskoro ustati iz pepela poput Feniksa. Istina je da svake godine obećam sebi da ću nastaviti da treniram redovno, ali ne uspevam da to postignem. I u ovoj 2019. obnovio sam zavet.

Ali, čini se da ti se u odnosu na period od pre nekoliko godina mišićna masa uvećala?
Čini vam se, samo sam malo natečeniji. U poslednje vreme jedem previše, možda je i do toga…Mnogo snimaš u poslednje vreme, a reklo bi se da ni tvoja devojka Ursula Korbero nije ništa manje angažovana. Kad uopšte stižete da se volite i uživate u zajedničkom životu u tako zgusnutom rasporedu?Organizovali smo kastinge po celom svetu i unajmili dvojnike, osobe koje toliko liče na nas da ni sami nismo u stanju da uočimo razliku. Na taj način uvek je neko na raspolaganju za dobro druženje.

Fotografije: Machado Cicala

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *