JEDNA EKIPA, JEDAN TENK, JEDNA MISIJA. MH vas vodi na najgledaniji ruski akcioni film "T-34"! - Men`s Health

JEDNA EKIPA, JEDAN TENK, JEDNA MISIJA. MH vas vodi na najgledaniji ruski akcioni film “T-34”!

Najgledaniji ruski film trenutno, blokbaster T-34, naći će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od ovog četvrtka, 25. aprila, u distribuciji Dexin filma. Ova akciona priča o požrtvovanosti, ljubavi i hrabrosti svoju centralnu priču zasniva na čuvenom ruskom tenku iz II svetskog rata.

Najbržim čitaocima koji nas kontaktira na mejl danilo.krsa@menshealth.rs poklanjamo 3×2 ulaznice za sutrašnju premijeru filma (25.04.) sa početkom u 19:10h u bioskopu Cineplexx Ušće.

Uz veliku hrabrost, neustrašive borbe i neraskidivu ljubav, ruski vojnici uspevaju da pobegnu iz nemačkog ropstva u polu-razorenom tenku T-34. Grupu ruskih vojnika, koje je predvodio komandant tenka Nikolaj Ivuškin (Aleksandar Petrov poznat po glavnoj ulozi Saše u filmu LED), zarobile su nemačke snage koje su marširale na Moskvu tokom Drugog svetskog rata. Da bi spasao svoje ljude i svoju zemlju, mladi poručnik Ivuškin pokreće odvažan plan za beg uz pomoć prevodioca, lepe Anje (Irina Starshenbaum), i havarisanog legendarnog sovjetskog tenka T-34.

Film je dobio izuzetno mnogo pozitivnih ocena, a kritičari hvale kvalitet produkcije i odlične efekte. Ovaj film je takođe postigao i komercijalan uspeh zaradivši 2,2 milijarde rubalja (oko 26 miliona dolara) za samo nedelju nada prikazivanja u Rusiji. Trenutno se po zaradi nalazi na drugim mestu ikada među najvećim ruskim blokbasterima sa preko 8,5 miliona gledalaca. Za potrebe filma napravljeno je preko 25 scenografija, među kojima je u rusko selo i ratni kamp.

Pet vojnih istoričara konsultovano je tokom snimanja filma. „T-34“ napisao je i režirao Aleksej Sidorov.

Pročitajte i  Men’s night u bioskopima Cineplexx: Kevin Spejsi i "Vozač"
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *