Finalna bitka za gvozdeni tron: Poslednja sezona „Igre prestola“ na HBO+ i mts TV-u - Men`s Health

Finalna bitka za gvozdeni tron: Poslednja sezona „Igre prestola“ na HBO+ i mts TV-u

Urbana izreka kaže da se ljudi dele na vatrene fanove serije „Igra prestola“ i one koji će to tek postati, a sigurno je da ovi prvi već broje sitno do početka dugo očekivane osme sezone. Zahvaljujući HBO i mts TV, brojni obožavaoci ove hit serije i u Srbiji će imati priliku da, sa samo par klikova na daljinskom upravljaču, budu deo svetske euforije i početak poslednje sezone isprate u premijernom terminu 15. aprila u 3 časa posle ponoći, a zatim ponovo isti dan u 20 časova po lokalnom vremenu.

O neizvesnim sudbinama porodica Targerijen, Stark i Lanister strahuju gledaoci širom sveta, ali svakako će za sve mts korisnike biti značajno olakšanje činjenica da će sve nove epizode biti otključane i dostupne na samo par klikova. Pored željno iščekivane finalne borbe za gvozdeni tron, bogata HBO+ ponuda filmskog i serijskog sadržaja i dalje je otključana za sve mts TV korisnike, a tako će ostati do kraja oktobra.

U mesecu aprilu fanove očekuje još nekoliko premijera novih sezona aktuelnih serija poput „Ubiti Iv“, „Potpredsednica“ i „Bari“, a najavljuje se i premijera novih naslova „Gospodin Džek“ i dokumentarnog serijala „Slučaj protiv Adnana Sajeda“. Ovog proleća neće biti zapostavljeni ni filmofili za koje je HBO pripremio popularne blokbastere od kojih su samo neki „Predator: evolucija“, „Pravi gangster“ i „Baš sam lepa“.

Aktivacijom paketa HBO+ svi korisnici mts TV-a imaju priliku da gledaju hit filmski i serijski sadržaj na HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax i Cinemax 2 kanalima koji su otključani do kraja oktobra.

Pročitajte i  Vežbaj kao Kit Harington: 7 vežbi za izgradnju čeličnih mišića
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *