Helboj se vratio i svet će goreti! MH vas vodi na premijeru filma rađenog po hit stripu Mikea Mignole! - Men`s Health

Helboj se vratio i svet će goreti! MH vas vodi na premijeru filma rađenog po hit stripu Mikea Mignole!

Helboj se vratio i svet će goreti. Stranice poznatog stripa Mikea Mignole pretvorene su u priču punu akcije u kojoj legendarni poludemon (David Harbour) odlazi u Englesku da se bori protiv trojice podivljalih divova. Tamo otkrije Kraljicu krvi, Nimue (Milla Jovovich), drevnu čarobnicu koja se vratila među žive i koja žudi za osvetom. Hellboy se iznenada nađe usred sukoba natprirodnog sveta i sveta ljudi pa mora da da sve od sebe kako bi zaustavio Nimue i sprečio smak sveta. Najbržim čitaocima koji nas kontaktira na mejl danilo.krsa@menshealth.rs poklanjamo 3×2 ulaznice za sutrašnju premijeru filma (11.4.) u TC UŠĆE sa početkom u 20:15.

Foto: Profimedia

Pored Mile Jovovich i Davida Harboura u filmu igraju i Ian McShane, Sasha Lane i Daniel Dae Kim.

Harbourov Helboj je impozantni i visoki poludemon s crvenom kožom, rogovima i repom. Producenti i redi telj bili su svesni da moraju pronaći pravu osoba koja će odglumiti njegovu moćnu suparnicu Nimue, Kraljicu krvi.
„Kako bi se osoba mogla nositi s time, treba vam netko briljantan poput Mille Jovovich,“ izjavio je Marshall. „Vrlo je harizmatična. Primećuje se to u svakoj reči koju izgovori, svakom njenom pogledu. Izvanredna je i pravo je zadovoljstvo bilo gledati je kako pred našim očima stvara Nimu.“

Najnoviju ekranizaciju priče o najpoznatijem junaku iz pakla možete da pogledate od sutra u svim bioskopima a u distribuciji Blitz Filma.

Foto: Profimedia

Pročitajte i  Men's Health vas vodi na Glavu za brisanje: Mini revija filmova Dejvida Linča u Kombank Dvorani
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *