BUDI HUMAN: Za Sonjine samostalne korake! - Men`s Health

BUDI HUMAN: Za Sonjine samostalne korake!

BUDI HUMAN: Za Sonjine samostalne korake!

Humanitarna fondacija “Budi human” – Aleksandar Šapić, prikuplja novčana sredstva za Sonju Kovačević (2004).

Sonja ima atrofiju malog mozga usled koje ima raznovrsne smetnje u razvoju, ponašanju, a naročito se odražavaju na hod i govor.

Od ranog detinjstva odlazi na rehabilitacione tretmane na Institut za majku i dete Dr Vukan Čupić. Bila je nekoliko puta na banjskom lečenju, sprovođena je terapija konjima i terapija kiseonikom. Sonja svakodnevno ide ambulantno na fizikalnu terapiju na institut za rehabilitaciju Selters banja, jer ta voda blagotvorno deluje na nju.

BUDI HUMAN: Za Sonjine samostalne korake!

Angažovanje, znanje, iskustvo i ljubav Sonjinih lekara i terapeuta, kao i njen ogroman trud i rad, sprečili su progresiju bolesti i omogućili blago poboljšanje njenog zdravstvenog stanja.

Sonja nije samostalna ni u jednom segmentu života iako svakodnevno pije lekove koji ublažavaju nevoljne pokrete i tremor, nosi potkolene ortoze, korektivni mider i prima terapiju botoksa koja joj omogućava kratkotrajno stajanje i hodanje uz pomoć drugog lica.

Kako bi Sonja što duže ostala na svojim nogama i uz pomoć terapija samostalno hodala, neophodno joj je lečenje u RH cetru Renona u Slovačkoj.

Pomozimo Sonji! Upišimo 616 i pošaljimo SMS na 3030. Njoj možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Za Sonjine samostalne korake! Budimo humani!

Pročitajte i  Kalendar australijskih vatrogasaca za 2016. možda i najbolji do sad
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *