MH vas vodi na jedan od najhvaljenijih filmova DC univerzuma: ŠAZAM! - Men`s Health

MH vas vodi na jedan od najhvaljenijih filmova DC univerzuma: ŠAZAM!

Jedan od najhvaljenijih DC-jevih filmova do sada ŠAZAM danas napokon dolazi pred bioskopsku publiku, a najbržim čitaocima koji nas kontaktiraju na mejl danilo.krsa@menshealth.rs poklanjamo 5×2 ulaznice za projekciju u ponedeljak (8.4.) sa početkom u 19:30 u Kombank dvorani.

Reditelj filma Annabelle: Početak donosi adaptaciju stripa iz DC univerzuma sa Zacharyjem Levijem u ulozi netipičnog superjunaka Shazama i Markom Strongom u ulozi glavnog negativca.

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je samo malo magije da oni izađu. U slučaju 14-godišnjeg dečaka Billyja Batsona potrebno je reći SHAZAM! Njemu je drevni čarobnjak dao moć da se po potrebi transformiše u odraslog muškarca s nadljudskim moćima. Još uvek dečak u duši, Shazam otkriva svoju odraslu verziju čineći ono što bi svaki tinejdžer učinio sa supermoćima – zabavlja se s njim! Može li leteti? Ima li rendgenski vid? Može li izbaciti munje iz svojih ruku? Shazam isprobava granice svojih moći, ali moraće brzo ovladati njima kako bi se borio protiv smrtonosnih sila zla koje kontroliše dr. Thaddeus Sivana.

Pročitajte i  NOVI DOMAĆI FILM „EKIPA“ U BIOSKOPIMA OD 24. OKTOBRA
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *