Upoznajte najbržeg dečaka na svetu: Ovo je novi Jusein Bolt - Men`s Health

Upoznajte najbržeg dečaka na svetu: Ovo je novi Jusein Bolt

Upoznajte najbržeg dečaka na svetu: Ovo je novi Jusein Bolt

Sedmogodišnji Rudolf Ingram Junior ima odranije nadimak Velika Munja, a sada ga svi nazivaju novim Juseinom Boltom, prenosi Kurir.rs.

Najbrži dečak u Sjedinjenim Američkim državama, a verovatno i u celom svetu, je sedmogodišnji Rudolf Ingram koji svojom brzinom ostavlja bez daha bilo da se bavi američkim fudbalom ili atletikom.

Naime, Rudolf je aktuelni trostruki prvak SAD-a u trčanju, a zanimljivo je da se bavi i američkim fudbalom u kojem je njegov tim, takođe, osvojio Superboul za mališane, i to bez izgubljene utakmice.

Pažnju javnosti privukla je trka u kojoj je Rudolf istrčao sto metara za samo 13,48 sekundi, što je američki rekord za njegov uzrast. Dečak je, takođe, privukao pažnju američke košarkaške zvezde Lebrona Džejmsa i tima američkog fudbala Tampa Bej Bakanirs.

Mali Rudolf je počeo da trenira kada je imao samo četiri godine.

“Mogu da mu omoguće svu opremu koja mu je potrebna da bi bio sjajan, ali njegova snaga, radna etika i volja za uspehom su to što ga pokreće i dovodi do rezultata. On ne voli da se oseća kao gubitnik. On želi da pobedi”, rekao je njegov otac.

On vodi dečakov profil na Instagramu i nadzire njegove treninge. Kaže da svom sinu pokušava da obezbedi normalan život.

“Nikad nisam propustio trening, nikad nisam propustio utakmicu i radim sve njegove treninge. On je velika zvezda ostalim ljudima, za mene je on samo beba. Ja sam snimatelj, trener, njegov vozač i sve to bez plate. Moja želja je da ga vidim srećnog kako radi ono što voli”, kaže dečakov tata.

Kurir SPORT/ Foto: Printscreen

Pročitajte i  Kako da preživite 5 neprijatnih situacija tokom seksa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *