Budi iskren prema sebi: 8 stvari koje ne želimo da priznamo - Men`s Health

Budi iskren prema sebi: 8 stvari koje ne želimo da priznamo

Budi iskren prema sebi: 8 stvari koje ne želimo da priznamo

Najteže je biti iskren sam prema sebi, a čini se da je, otkako su se pojavile društvene mreže, sve teže priznati jasno i glasno svoje nedostatke. Međutim, dobra vest je da, kada jednom priznate sebi svoje mane i nesavršenosti, to je obično prvi korak ka samousavršavanju.

DA MNOGO VREMENA PROVODITE ISPRED TV-A

Ponedeljak je i s kolegama prepričavate događaje tokom vikenda. I dok vam jedan priznaje da je bio s devojkom na romantičnom vikendu, a drugi da je išao na uzbudljivi rafting, vi oklevate da kažete šta ste radili tokom vikenda, jer ste bili kod kuće i gledali seriju Family Guy.

Otkrijte Šta radimo kad smo sami?

Stidite se da priznate da ste ceo vikend proveli ispred TV-a i da ste od toliko drugih i zanimljivijih opcija odabrali televizor, kao i da ste lenji i neaktivni.

NE ČITAM MNOGO

Zar ne mrzite onaj osećaj kada neko priča o najnovijim knjigama (ili, još gore, klasicima), a vi sedite i ćutite, jer nemate pojma o čemu govori?

Znate da ovo nije baš pohvalno, ali i da čitanje u slobodno vreme nije baš za svakoga, a vama je teško da priznate da to nije baš vaš fah.

DEVOJKA ODLUČUJE ŠTA ĆU OBUĆI

Kada neko pohvali vaš izgled, vi stidljivo kažete:”Hvala”, jer vas je sramota da priznate da je vam je devojka odabrala autfit.

Plašite se da se suočite s pitanjima: “Da li si nesposoban da sam odlučiš šta ćeš obući? Ko nosi pantalone u vezi?”. Priznanje da vas devojka “oblači” je nešto što nijedan muškarac ne želi da prizna sebi, a ni drugima.

Pročitajte i 10 stvari koje su devojkama važnije od veličine penisa

NISAM TOLIKO ZANIMLJIV

Ponekad smo okruženi ljudima koji imaju beskrajno interesantne priče, znaju sve zanimljivosti iz svetskog i domaćeg džet-seta, pa je normalno da pomislite da niste toliko interesantni. Međutim, budući da akcije govore više od reči, a vaš nedostatak učestvovanja u konverzaciji vas tera da mislite da zaista niste interesantni.

Pročitajte i  Žene otkrivaju: Ovo su najčuvanije seksi tajne

Istina je da verovatno jeste zanimljivi, ali da morate da prestanete da se upoređujete s drugima.

TRENUTNO SAM NEZADOVOLJAN SVOJIM ŽIVOTOM

Nesrećni ste na poslu, želite da kupite stan umesto što ga izdajete, a trenutno nemate devojku ni na vidiku? Teško je priznati ovo samom sebi, a onda i svim drugima.

Saznajte i 7 stvari za koje devojke tvrde da ih pale više nego mišići

LOŠ SAM LJUBAVNIK

Veličina polnog organa, kao i učinak među čaršavima je bolna i kritična tačka svakog muškarca. Bolno nam je priznati da nismo tako sjajni ljubavnici, kao što se hvale naši drugari.

Međutim, budite srećni što upražnjavate seks i uživate u vođenju ljubavi s devojkom.

Otkrijte 7 znakova da ste loši u krevetu

LJUBOMORAN SAM NA NAJBOLJEG DRUGA

Ljubomora je ružna stvar, pa priznanje da ste ljubomorni na najboljeg druga je kao kada biste morali da plačete pred njim.

Biti ljubomoran na nekoga bliskog je samo po sebi problematično, ali mala količina ljubomore je možda i dobra, jer vas tera da budete bolji i uspešniji.

USAMLJEN SAM

Postoje brojni razlozi da se osećate usamljeno – možda ste se preselili u drugi grad, možda ste sami, možda ste u vezi koja vas ne ispunjava.

Trik je da možda ne uviđate da ste usamljeni, nego svoja tužna osećanja povezujete s drugim okolnostima u životu (npr. s poslom) i ne shvatate da je usamljenost vaš ključni problem.

Pročitajte i Dejvid Gandi: 10 tajni mog uspeha

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *