Budite najveći frajer 2019. godine - Men`s Health

Budite najveći frajer 2019. godine

Iako je no-shave novembar dobrano za nama, mnogi muškarci odbili su da se druže sa brijačem na dugoročne staze. Rezultat toga je nenormalan porast sekspila koji se primećuje među članovima jačeg pola.

I, dok naše lepše polovine naprosto otkidaju na novi izgled, mi vam predstavljamo deset najseksipilnijih muškaraca koji su rekli NE brijanju:

1. TOM HARDI

Ruku na srce, čuveni britanski glumac svojim mačo izgledom mami uzdahe u kakvom god izdanju ga videli (ili, bolje rečeno, videle), ali nepobitno je da mu brada, ako je uopšte moguće, dodaje na seksipilnosti.

2. KRIS HEMSVORT

Bilo da glumi nordijskog boga munje ili se šeta crvenim tepihom u elegantnom odelu, jedno je neminovno – za ovog bradonju važi pravilo muškarci bi želeli da budu on, žene bi želele…pa…sve.

3. HJU DŽEKMEN

Australijski glumac koji je svetsku slavu stekao igrajući Volverina u serijalu filmova X-men, čak i u svojim poznim četrdesetim dokazuje da vas brada može činiti jednim od najvećih šmekera sveta.

4. LENI KRAVIC

Rok zvezda je rok zveda – od momenta kada se popne na binu i uzme gitaru u ruke ženski deo publike bukvalno pada u nesvest. Da sve to može da se podigne na viši nivo, prostim puštanjem brade, još jednom je dokazo ovaj američki muzičar tamne puti.

5. RAJAN REJNOLDS

Kanađani. Prva asocijacija neminovno bude bradati drvoseča u kariranoj košulji sa francuskim akcentom. Ako izbacite francuski akcenat i verovatno deo sa cepanjem drva – dobijate jednog od najšmekerskijih glumaca današnjice.

6. DŽO MANĐANELO

Iskreno pitanje – koliko mislite da je brada ovog američkog glumca uticala na to da bude proglašen za jednog od najseksepilnijih muškaraca sveta? Verujte nam, uticala je…mnogo.

Pročitajte i  Kako da odaberete najbolji džemper za svoju građu?

7. DŽARED LETO

Spominjali smo glumce, spominjali smo rok zvezde – sada spojite ove dve stvari, dodajte bradu i dobićete ultimativnu kombinaciju koja Džereda čini jednim od najneodoljivijih muškaraca sveta.

8. HENRI KAVIL

Supermen. Čovek od krvi, mesa i čelika, brži od metka, jači od lokomotive. Ali i dalje samo Supermen. Kada nije u ulozi najjačeg superjunaka stip-univerzuma, Klark Kent, hoćemo reći – Henri Kavil, postaje ‘Super-stud’, sa kriptonitom u obliku brijača.

9. DŽERARD BATLER

Škoti sa sobom nose neobjašnjiv šarm i harizmu. Džerard Batler pomnožio je to puta beskonačno i okačio brijač o klin. Lako je shvatiti zašto su ga, tokom njegovog kratkog boravka u Beogradu, na setu filma Koriolan, jurile bezbrojne obožavateljke.

10. DŽEJSON MOMOA

Konan, Kal Drogo, ležerni bacač tomahavki, pasionirani ljubitelj motora, fitnes fanatik i neminovno – najseksipilniji bradonja Holivuda.

Foto: Shutterstock / D. K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *