Tamnoputi lepotan: Idris Elba proglašen za "Najseksi muškarca" - Men`s Health

Tamnoputi lepotan: Idris Elba proglašen za “Najseksi muškarca”

Ovaj 46-ogodišnji glumac i filmski režiser je 33. muškarac u istoriji koji je poneo ovu laskavu titulu. Najpoznatiji po fantastičnoj glumi u hit seriji “Doušnici”, Elba je potom igrao u krimi-drami “Luter”, svojim dubokim glasom oživeo junaka u “Knjizi o džungli”, a imao je i zapaženu ulogu u “Avendžers” i “Tor” sagama.

Među prethodnim dobitnicima nagrade bili su Dvjen “Stena” Džonson (2016), Dejvid Bekam (2015) i Kris Hemsvort (2014). Elba je lani bio na korak od trijumfa, ali je (iz fanovima nepoznatog razloga) izgubio od Blejka Šeltona. Srećom, nepravda je ispravljena i ove godine tamnoputi glumac je odneo sigurnu pobedu.

Govoreći o nagradi, Idris je rekao:
“Prva reakcija mi je bila – Ma daj, nema šanse! Potom sam se pogledao u ogledalu i shvatio da zaista jesam…seksi. Svakako je ovo bilo lepo iznenađenje, ako ništa napumpalo mi je ego”

Prvi koji je primio ovu prestižnu nagradu bio je (tada) 29-ogodišnji Mel Gibison (1985).

Tamnoputi Elba ne dozvoljava da mu gluma dominira životom – osim na velikim (i malim) ekranima, fanovi ga mogu videti u “ulozi” di-džeja, kikboksera, u slobodno vreme dizajnira odeću, a od skora okušao se i u poslu režisera. Zvezda serije “Luter” trenutno planira i sopstveno venčanje, budući da je ranije ove godine zaprosio svoju 29-ogodišnju verenicu Sabrinu Dour.

Najseksi muškarac otkriva i koji je njegov recept za uspeh:
“Ne smemo da se zarobimo u prošlosti, u stvarima koje smo mogli da uradimo. Mislim da svi treba da prihvate filozofiju da sutrašnjica nije sigurna, zato sve treba raditi hrabro – odmah!”

 

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *