Traži se novi Supermen! - Men`s Health

Traži se novi Supermen!

Kako tvrde dobro obavešteni izvori iz sveta filmske industrije, Henri Kavil nije uspeo da se dogovori sa filmskim studijom Warner Bros. o nastavku saradnje na serijalu filmova o popularnom akcionom junaku Supermenu, koga je tumačio od 2013. godine.

Kavil je tumačio ulogu Supermena u tri filma: “Čovek od čelika”, “Betmen protiv Supermena: Zora pravednika” i “Liga pravde”. Kako tvrde neki izveštaji, čelni ljudi iz Warner Brosa. i DC comicsa odlučili su da nekoliko godina ne snimaju ni jedan nastavak o ovom čuvenom akcionom junaku.

Pogledajte i Top 10 najpopularnijih superheroja!

“Supermen je poput Džejmsa Bonda, i nakon određenog vremena potrebno je naći nove ljude za te uloge”, kaže jedan od anonimnih izvora za The Hollywood Reporter.

Ako se ove vesti pokažu kao tačne to bi moglo značiti da je došlo do promene u pogledima na budućnost DC filmskog univerzuma, odnosno moglo bi se očekivati da se zamene svi glumci koji su tumačili poznate super heroje, uključujući i Bena Afleka koji je poslednji tumačio Betmena.

Stiže novi Akvamen: Džejson Momoa u najboljem izdanju (VIDEO)

Međutim, jedno ime sigurno neće biti promenjeno. Lepa i talentovana glumica Gal Gadot vraća su u ulozi Wonder Woman, a najnoviji film se upravo snima. Njen partner u filmu će biti još jedan glumac koga su proslavile slične uloge- Džejson Momoa.

Brojne promene u filmskoj industriji, posebno u filmskim studijima koji snimaju akcione filmove, dokaz su da ne uspevaju da povrate uložen novac i blagi pad zainteresovanosti filmske publike ka ovom žanru.

D.R.

*Najbolje savete o fitnesu, zdravlju, seksu, ishrani, stilu otkrijte na našoj Fejsbuk stranici >>> Men’s Health Srbija

Pročitajte i  Zanimljivosti: Da li ste znali šta znače imena glavnih gradova sveta?
Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *